Neljännesvälierä TiPS:n ja TPS:n välillä lähti käyntiin melko varovaisesti, molempien joukkueiden tunnustellessa toistensa rivejä varsinkin ensimmäisen 20-minuuttisen aikana. Vierailija TPS lisäsi kuitenkin höyryä hyökkäykseensä ensimmäisen 25 minuutin jälkeen, joka tuottikin tulosta 27′ peliminuutin kohdalla, kun TPS:n Albijon Muzaci vei vierailijat 0-1 johtoon kulmapotkun päätteeksi. Muutama minuutti ennen puoliaikaa, onnistui TPS tuplaamaan johtonsa 0-2:een, Tehe Olawalen oltua maalin edustalla irtopallossa jalkoineen ensimmäisenä.

Isäntien avausjakson vaarallisin maalipaikka syntyi n. 25 minuutin kohdalla, kun Borry Sabally pääsi boksin sisään nousemaan, mutta hänen poikkisyöttönsä ei kuitenkaan aivan asettunut kohdilleen Niko Haikon jalkoihin.

Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty, tauolle lähdettiin 0-2 lukemista.

Toista jaksoa ehdittiin pelata noin seitsemän minuuttia, kun TPS lisäsi johtoaan jo 0-3:een. Vahvan vastaiskun päätteeksi, Joakim Latonen laukoi painavalla laukauksella pallon ohi TiPS-vahti Roni Tourusen.

Vierailijat ”katkaisivat” kotijoukkueen selkärangan lopulta vain hetkeä myöhemmin, kun pelikellon näyttäessä 62′ peliminuuttia TPS:n Tehe Olawale vei illan toisella täysosumallaan vierailijat jo 0-4 johtoon.

Vierailijoiden nro 18, Serie A:n Parmasta Turkuun lainalle saapunut Olawale viimeisteli hattutemppunsa pelikellon näyttäessä 74′ peliminuuttia, pienen maalinedushässäkän päätteeksi, vieden TPS:n jo 0-5 johtoon. TPS värkkäsi vielä toisen puoliajan lopussa lukemat 0-6:een, joka merkittiin lopulta isäntien omaksi maaliksi, epäonnisen purkuyrityksen päätteeksi.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty. Näin ollen TPS jatkaa Suomen Cupin puolivälieriin ja TiPS:n matka Cupin osalta päättyy. Kausi kuitenkin jatkuu Kolmosessa, kun seuraavan kerran vihreäpaidat ovat tositoimissa 26.6 Järvenpäässä, JäPS/47:n vieraana.

Viikon 42 kooste / 2024

Viikon 42 kooste Tällä viikolla on tapahtunut paljon isoja ja tärkeitä juttuja! Lisäksi nyt on lähes kaikkien joukkueiden osalta tämä kausi paketissa. Tässä nostoja tältä viikolta: –

Lue lisää »

Naisten uusi U23-joukkue

Naisten uusi U23-joukkue Tikkurilan Palloseura perustaa uuden naisten U23-joukkueen kaudelle 2025! Joukkue tulee pelaamaan Naisten Nelosta, ja tavoitteena on nousta sarjassa ylöspäin. Joukkue harjoittelee kaksi

Lue lisää »

B-tyttöjen avoimet treenit

B-tyttöjen avoimet treenit Tule mukaan TiPS B-tyttöjen avoimiin harjoituksiin viikoilla 44-45! Joukkue pelaa kesällä futista ja talvella futsalia. Kaudella 2025 joukkue pelaa futista T18 Kakkosessa,

Lue lisää »

KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!