Kansallisen Liigan kotiavaus huomenna

Naisten kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu huomenna, kun vihreäpaidat kohtaavat kauden ensimmäisessä kotiottelussaan FC Hongan.

Avausottelussaan maalittoman tasapelin Åland Unitedin kanssa pelannut TiPS lähtee avaamaan voittosarakettaan huomenna kotiyleisön edessä.

Åland Unitedin vieraana vahvasti esiintynyt TiPS oli lähellä jopa ratkaista ottelun viimeisillä peliminuuteilla, palloa ei kuitenkaan kovasta yrityksestä huolimatta saatu isäntäjoukkue Unitedin maaliin asti. Selkeästi pelin tapahtumia hallinnut TiPS kuitenkin osoitti, että se on heti kauden startatessa vaarallinen pala purtavaksi.

FC Honka lähtee niin ikään tasapeli allaan huomiseen otteluun, kun se tasasi pisteet kotonaan Ilveksen kanssa avaukierroksella, lukemin 1-1. Viime kauden hopeamitalisti osoitti avausottelussaan pirteää ja työteliästä jalkapalloa, joten huomisesta TiPS:n kotiavauksesta on odotettavissa vähintäänkin kovatasoinen vääntö pisteistä.

TiPS – FC Honka, huomenna 17.6 Tikkurilan Urheilupuistossa klo 19. Lippuja ennakkoon osoitteesta tips.fi, tai vaihtoehtoisesti ovelta. Lämpimästi tervetuloa!

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.