Naisten kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu huomenna, kun vihreäpaidat kohtaavat kauden ensimmäisessä kotiottelussaan FC Hongan.

Avausottelussaan maalittoman tasapelin Åland Unitedin kanssa pelannut TiPS lähtee avaamaan voittosarakettaan huomenna kotiyleisön edessä.

Åland Unitedin vieraana vahvasti esiintynyt TiPS oli lähellä jopa ratkaista ottelun viimeisillä peliminuuteilla, palloa ei kuitenkaan kovasta yrityksestä huolimatta saatu isäntäjoukkue Unitedin maaliin asti. Selkeästi pelin tapahtumia hallinnut TiPS kuitenkin osoitti, että se on heti kauden startatessa vaarallinen pala purtavaksi.

FC Honka lähtee niin ikään tasapeli allaan huomiseen otteluun, kun se tasasi pisteet kotonaan Ilveksen kanssa avaukierroksella, lukemin 1-1. Viime kauden hopeamitalisti osoitti avausottelussaan pirteää ja työteliästä jalkapalloa, joten huomisesta TiPS:n kotiavauksesta on odotettavissa vähintäänkin kovatasoinen vääntö pisteistä.

TiPS – FC Honka, huomenna 17.6 Tikkurilan Urheilupuistossa klo 19. Lippuja ennakkoon osoitteesta tips.fi, tai vaihtoehtoisesti ovelta. Lämpimästi tervetuloa!

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​