Kansallinen Liiga käyntiin lauantaina!

Pitkä ja harras odotus palkitaan vihdoin tulevana lauantaina 13.6, kun Kansallinen Liiga polkaistaan käyntiin viiden ottelun voimin. TiPS aloittaa taipaleensa lauantaina Åland Unitedin vieraana, ensimmäinen kotiottelu pelataan keskiviikkona 17.6, FC Honkaa vastaan Tikkurilan Urheilupuistossa.

Viime kaudella TiPS:in kausi päättyi niin ikään Åland Unitedia vastaan, kun Ahvenanmaalaiset nappasivat Naisten Liigan pronssimitalit 0-1 voitolla, työntäen TiPS:n ulos mitalikorokkeelta. Kyseinen ottelu muistetaan etenkin sen runsaslukuisesta yleisömäärästä, lukeman ylittäessä yli 500 katsojan rajan Tikkurilan Urheilupuistossa.

Jokaisen Kansallisen Liigan seuran harjoittelu tulevaan kauteen muuttui alkavalle kaudelle merkittävästi, vallitsevan koronaepidemian vuoksi. Joukkueharjoittelu vaihtui omatoimiseen harjoitteluun ja taktiikkapalaverit vaihtuivat Skypen välityksellä tapaamisiin. Kysyimme TiPS:n päävalmentajalta, Pauliina Miettiseltä, kuinka paljon esim. lyhyt yhteinen joukkueharjoittelu vaikuttaa joukkueen pelillisiin asioihin, vai vaikuttaako ollenkaan.

-Kyllä kollektiivista pelaamista on joutunut jälleen hiomaan kuntoon, luonnollisesti se on ollut hieman epävireessä, kun aikaa on ollut niin vähän ja asian kanssa on ollut hieman jopa kiirettä, kommentoi päävalmentaja Miettinen.

Tulevan lauantain sarja-avauksen vastustaja, Åland United, on todella tasokas jalkapallojoukkue, kuten viime kaudesta osaa ennustaa. Samalta kantilta asian näkee myös Miettinen.

-Åland on kova ja tasokas joukkue, joka on varmasti vaikeasti voitettava heidän kotikentällään. Ålandilla on laatua jokaiselle pelipaikalle ja meidän täytyy luonnollisesti onnistua jokaisella pelin osa-alueella, viedäksemme pisteitä saarelta mukanamme.

Kun kauden alku, sekä yhteinen joukkueharjoittelu viivästyi, on kuitenkin yksi asia varma. Jokainen pelaaja sekä taustahenkilö uhkuu intoa päästä takaisin ”tositoimiin”, eikä TiPS:in joukkueen riveissä näy poikkeusta. Tulevaa sarja-avausta odotetaan vihreäpaitojen riveissä enemmän kuin innoissaan.

-Sekä pelaajat että taustahenkilöt ovat odottaneet kauden alkua jo kauan, joten kaikki ovat varmasti intoa ja energiaa täynnä lauantain otteluun lähtiessä, päättää Miettinen.

TiPS:n naisten edustusjoukkueen kauden avaus Kansallisessa Liigassa tulevana lauantaina, Åland Unitedin vieraana  Maarianhaminan Wiklöf Holding Arenalla. Ottelu polkaistaan käyntiin klo 17 ja sitä voit seurata Ruutu + -palvelun kautta, jossa lähetys starttaa klo 16.50. Ensimmäinen kotiottelu pelataan puolestaan seuraavan viikon keskiviikkona, 17.6, Tikkurilan Urheilupuistossa klo 19 alkaen. Vastassa tuolloin FC Honka.

Näe TiPS vieraspelit livenä. TiPS tarjoaa kannattajilleen Ruutu+ -tilauksen etuhintaan, jolla saat 3 kk hintaan 24,95 €, tämän jälkeen 9,95 €/kk.  https://kauppa.ruutu.fi/kansallinen_tipsKAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!