Vihreällä sykkeellä -kannatusjäsenenä tuet suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nautit jäseneduista ja saat ilmaisen sisäänpääsyn edustusjoukkueen otteluihin.

Jäsenmaksut käytetään ensisijaisesti harjoittelutilojen vuokriin, ammattivalmentajien palkkioihin sekä erilaisiin koulutus-, sarja-, turnaus-, lisenssi- ja osallistumismaksuihin sekä seuran peruskuluihin.

Kaikki Tikkurilan Palloseuran jäsenet ovat oikeutettuja sisäänpääsyyn kaikkiin edustusjoukkueen ottelutapahtumiin.  Tämän lisäksi haluamme tarjota myös muita etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa – lue lisää alta!

/ kausi
  • Edut yhteistyökumppaneilta
  • Sisäänpääsy edustusjoukkueen otteluihin
  • Suora tuki haluamallesi seuran joukkueelle (10€)
  • Seuran jäsentiedotteet
  • Oikeus osallistua seuran sääntömääräisiin kokouksiin

Tikkurilan Palloseuran jäsenedut

Hotelli Tikkurila

Tikkurilan Palloseuran jäsenille -5 % etu valikoiduista kahvilatuotteista, esim. kahvi, tee, virvoitusjuomat, päivän pulla, vitriinisämpylät & ruisleivät, aamiainen noutopöydästä, grillilista.

Edun saa näyttämällä jäsenkorttia, TiPS:n logoa vaatetuksessa tai voimassaolevaa TiPS:n kausikorttia kahvilan kassalla.

Edun saa koko seurue, silloin kun maksu hoidetaan kootusti yhdellä laskulla/
maksutapahtumalla. Ei koske ryhmävarauksia.

Majoitus ja kokoustilat joukkueille: koodilla TIPS2024 saat erikoishinnan kun varaat soittamalla tai sähköpostilla.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

www.hotellitikkurila.fi

Trainershop

-10% alennus tuotteista

• Harjoitusvälineet
  • Lääkintä
  • Valmennus
  • Juomapullot ja telineet

www.trainershop.fi

Puistokulma

-15% saunatilojen vuokrasta

-15% lounaan hinnasta

www.puistokulma.fi

Macron

TiPS-varusteverkkokauppaan rekisteröitymällä kaikki seuran viralliset varusteet ja painatukset edulliseen seurahintaan:

Greenline Bus

TiPSin joukkueille kuljetukset -10% alennuksella

www.greenlinebus.fi

Flamingo Spa

Flamingo Spa tarjoaa alennusta TiPSin joukkueille (ei koske yksityishenkilöitä).

Sopimushinnat ovat voimassa 30.9.2024 asti ja edellyttävät vähintään 20 kpl tilausta samalle laskulle. Lippua ei voi vaihtaa rahaksi. Lipun voimassaoloaikaa ei voi pidentää. Ei jälleenmyyntiin. Kertaliput on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Lippuvarausten yhteydessä pyydämme käyttämään varaustunnusta: TiPS2024

www.flamingospa.fi

Haluaisitko oman yrityksesi löytyvän jatkossa tältä sivulta?

Ole rohkeasti yhteydessä toiminnanjohtajaamme!

Seuran yhteystiedot