Liity jäseneksi ja laita kausikortti taskuun - Vain 30€/vuosi!

Vihreällä sykkeellä jäsenenä tuet suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nautit jäseneduista ja saat ilmaisen sisäänpääsyn edustusjoukkueiden otteluihin.

Jäsenmaksut käytetään ensisijaisesti harjoittelutilojen vuokriin, ammattivalmentajien palkkioihin sekä erilaisiin koulutus-, sarja-, turnaus-, lisenssi- ja osallistumismaksuihin sekä seuran peruskuluihin.

Naisten liigan sijoitus edellis kaudella 4. Ensi kaudesta hienot odotukset paikallistaistojen hegemoniasta ja siihen vielä päälle koko kauden tavoitteet menestyksestä. Miesten Kolmosessa Vantaan derby tekee paluun kun kohdataan VJS! Tunnelmaa katsomossa tulee aiheuttamaan myös ottelut KoiPS pikkuveljeä vastaan.

Kaikkien aikojen suomalaisen jalkapallon kaudella 2020 kaikki Tikkurilan Palloseuran jäsenet ovat oikeutettuja sisäänpääsyyn kaikkiin edustusjoukkueidemme ottelutapahtumiin.  Tämän lisäksi haluamme tarjota myös muita etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Aikuisjäsenemme saavat:

· Hyödyntää alla olevat jäsenedut yhteistyökumppaneiltamme!
· Ilmaisen sisäänpääsyn kaikkiin edustusjoukkueidemme ottelutapahtumiin!
· Vuosittaisen jäsentapahtuman ennen kauden alkua
· Seuran kuukausitiedotteen
· Oikeuden osallistua seuran sääntömääräisiin kokoukseen

Haluatko antaa jäsenyyden ja kausikortin lahjaksi? Ota yhteyttä viestinta@tips.fi

Liity jäseneksi!

Tikkurilan Palloseuran jäsenedut

Gigantti Tammistosta kaikki normaalihintaiset tuotteet -10% !
(poislukien Apple-tuotteet)

Tarjoamme TiPS jäsenkortin haltijalle -15% alennuksen paikan päällä ostetuista sisäänpääsylipuista.
Alennus myönnetään näyttämällä oston yhteydessä voimassaolevaa jäsenkorttia. Etu koskee samassa taloudessa asuvia (max. 5hlö) ja jäsenkortin omaavan täytyy olla mukana. Etu on voimassa sunnuntaista perjantaihin, myös sesonkina (ei lauantaisin). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Intersport Tammistosta jäsenkortilla kaikki tuotteet -10%, myös tarjoushinnoista!

Jäsenalennusta ei voi käyttää lahjakortteihin, yhdistää plussakorttitarjouksiin, kuponkeihin, jäsenille tehtäviin erikoistarjouksiin tai Viheltäen menee -tarjouksiin

Auron tarjoaa Tipsille seuraavat edut:

ETU 1. Junnun jalkatutkimus hintaan 59,90 € (norm. 96,90 €).

Kyse on kokeneen fysioterapeutin tekemästä tutkimuksesta, jossa arvioidaan juniorin alaraajojen ja muun kehon yhteistoimintaa, liikkuvuutta, lihastasapainoa sekä pohjallisten tarvetta lonkista varpaisiin. Jalkatutkimus sopii kaikille junioreille.

Suora ajanvaraus junnun jalkatutkimukseen: https://aika.si/tips/jalkatutkimus

ETU 2. Jos tarvetta on yksilöllisille Footbalance pohjallisille, Tipsin junnut saavat niistä 25% alennuksen (norm. 123 – 164 €), jolloin hinnaksi jää 92,25-123 €. Hinta määräytyy tuennan tarpeen mukaan. Auronin pohjalliset ovat sellaisia, joita urheilukaupat eivät saa myydä. Jos lääketieteellistä tarvetta ei ole, voidaan juniorille haluttaessa valmistaa täysin yksilölliset eli parhaat mahdolliset pohjalliset, joilla voidaan parantaa esimerkiksi juoksua.

ETU 3. Tipsiläisille ja heidän perheilleen -20% alennus kaikista palveluistamme (ei koske OMT-fysioterapiaa)
Suora ajanvarauslinkki https://varaa.aika.si/1/hGtV

Kaikki edut ovat käytettävissä Auronin pääkaupunkiseudun toimipisteissä, etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin.

Jäsenkortilla Osteopaatinen hoito -5€ normaalihinnasta!

Viherhulinalta -5% kaikista tuotteista ja palveluista

Osta yksi M -koon pasta ja saat junnupastan kaupan päälle!
Alennus myönnetään näyttämällä oston yhteydessä voimassaolevaa jäsenkorttia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etu on voimassa 28.1.-31.12.2020. Pastaboxin löydät Jumbon Hypermarket kerroksesta, Prisman ja Citymarketin käytävältä liukuportaiden alta.

JJ Sulan Autopalvelun jäsenedut paljastetaan pian!

Wulffin jäsenedut paljastetaan pian!

SuperPark Vantaan jäsenetu paljastetaan pian!

Zillan jäsenedut paljastetaan pian!

Tikkurilan Palloseuran fanikaupan jäsenedut paljastetaan pian!