Vihreällä sykkeellä jäsenenä ja kausikortin haltiajana tuet suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nautit jäseneduista ja saat ilmaisen sisäänpääsyn edustusjoukkueiden otteluihin.

Jäsenmaksut käytetään ensisijaisesti harjoittelutilojen vuokriin, ammattivalmentajien palkkioihin sekä erilaisiin koulutus-, sarja-, turnaus-, lisenssi- ja osallistumismaksuihin sekä seuran peruskuluihin.

Naisten liigan sijoitus edellis kaudella 2. Ensi kaudesta hienot odotukset paikallistaistojen hegemoniasta ja siihen vielä päälle koko kauden tavoitteet menestyksestä. Miesten Kolmosessa tunnelmaa katsomossa tulee aiheuttamaan mm. ottelut KoiPS pikkuveljeä vastaan.

Kaikki Tikkurilan Palloseuran jäsenet ovat oikeutettuja sisäänpääsyyn kaikkiin edustusjoukkueidemme ottelutapahtumiin.  Tämän lisäksi haluamme tarjota myös muita etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa – Lue lisää alta!

/ kausi
  • Edut yhteistyökumppaneilta
  • Kausikortti edustusjoukkueiden otteluihin
  • Suora tuki haluamallesi seuran joukkueelle (10€)
  • Jäsentapahtuma ennen kauden alkua
  • Seuran kuukausitiedote
  • Oikeus osallistua seuran sääntömääräisiin kokouksiin

Kausikortti

/ kausi
  • Edut yhteistyökumppaneilta
  • Kausikortti edustusjoukkueiden otteluihin
  • Suora tuki haluamallesi seuran joukkueelle (10€)
  • Jäsentapahtuma ennen kauden alkua
  • Seuran kuukausitiedote
  • Oikeus osallistua seuran sääntömääräisiin kokouksiin

Tikkurilan Palloseuran jäsenedut

Gigantti Tammistosta kaikki normaalihintaiset tuotteet -10% !
(poislukien Apple-tuotteet)

Intersport Tammistosta jäsenkortilla kaikki tuotteet -10%, myös tarjoushinnoista!

Jäsenalennusta ei voi käyttää lahjakortteihin, yhdistää plussakorttitarjouksiin, kuponkeihin, jäsenille tehtäviin erikoistarjouksiin tai Viheltäen menee -tarjouksiin

Tarjoamme TiPS jäsenkortin haltijalle -15% alennuksen paikan päällä ostetuista sisäänpääsylipuista.
Alennus myönnetään näyttämällä oston yhteydessä voimassaolevaa jäsenkorttia. Etu koskee samassa taloudessa asuvia (max. 5hlö) ja jäsenkortin omaavan täytyy olla mukana. Etu on voimassa sunnuntaista perjantaihin, myös sesonkina (ei lauantaisin). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Katin Kauneuskulmasta huippuedut:

Kasvohoito 60 min -10%
Jalkahoidot -10%
HydraFacial -kasvohoidot -10%
Hierojan tekemä SPA hieronta 50 min -10%
SPA-hoidot -15 % (rentoutuskellunta, suolahuone, life detox
-puhdistushoito, bemer -verisuoniterapia, andulaatio -värähtelyhieronta,
infrapunasauna ja -pussihoito)

Katin Kauneuskulma, Korsontie 2 Vantaa

Koivuhaan autokatsastus

Katsastus 63€

TiPS-varusteverkkokauppaan rekisteröitymällä kaikki seuran viralliset varusteet ja painatukset edulliseen seurahintaan https://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=tips

Puistokulma

-15% saunatilojen vuokrasta

-15% lounaan hinnasta

• 20% alennus koriskengistä
  • 10% alennus pääsääntöisesti muista tuotteista, mm
    • Tekstiilit
    • Huoltotuotteet
    • valmennusvälineet
    • Tuet, suojat, yms.
  • 5% alennus koritelineistä ja korin osista
  • Joitain yksittäisiä tuotteita voi olla aina ns. vain normihinnoin
  • Alennukset normaalihintaisista tuotteista

Nämä ovat ns. toistaiseksi voimassa olevia. Alennuksen saa myymälässä kassalla, kun mainitsee olevansa TiPSistä. Verkkokaupassa alennuksen voi hyödyntää rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi ja mainitsemalla yhteystietojen ohessa seuraksi TiPS. Tällöin koodataan rekisteröityneelle nämä alennukset manuaalisesti ja vahvistetaan erikseen asiakkaalle niiden voimaan tulo.

• käyntikortit
  • esitteet / flyerit
  • lehdet
  • kirjat