Vihreällä sykkeellä -kannatusjäsenenä tuet suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nautit jäseneduista ja saat ilmaisen sisäänpääsyn edustusjoukkueen otteluihin.

Jäsenmaksut käytetään ensisijaisesti harjoittelutilojen vuokriin, ammattivalmentajien palkkioihin sekä erilaisiin koulutus-, sarja-, turnaus-, lisenssi- ja osallistumismaksuihin sekä seuran peruskuluihin.

Kaikki Tikkurilan Palloseuran jäsenet ovat oikeutettuja sisäänpääsyyn kaikkiin edustusjoukkueen ottelutapahtumiin.  Tämän lisäksi haluamme tarjota myös muita etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa – lue lisää alta!

/ kausi
  • Edut yhteistyökumppaneilta
  • Sisäänpääsy edustusjoukkueen otteluihin
  • Suora tuki haluamallesi seuran joukkueelle (10€)
  • Seuran jäsentiedotteet
  • Oikeus osallistua seuran sääntömääräisiin kokouksiin

Tikkurilan Palloseuran jäsenedut

Hotelli Tikkurila

Hotelli Tikkurila tarjoaa useita eri jäsenetuja. Saat ne käyttöösi näyttämällä MyClubista löytyvää jäsenkorttiasi.

Trainershop

-10% alennus tuotteista

• Harjoitusvälineet
  • Lääkintä
  • Valmennus
  • Juomapullot ja telineet

Puistokulma

-15% saunatilojen vuokrasta

-15% lounaan hinnasta

Macron

TiPS-varusteverkkokauppaan rekisteröitymällä kaikki seuran viralliset varusteet ja painatukset edulliseen seurahintaan:

Haluaisitko oman yrityksesi löytyvän jatkossa tältä sivulta?

Ole rohkeasti yhteydessä toiminnanjohtajaamme!

Seuran yhteystiedot