Oona Siren ja Petteri Kaijasilta palkintoehdokkaina suomalaisen futiskauden päättävässä Captain´s Ball -gaalassa

 

Suomalaisen jalkapallokauden huipentava päätösgaala Captain´s Ball pidetään torstaina 21.11. Helsingissä.

Erinomaisesti neljänneksi päättyneellä liigakaudella sijoittunut TiPS on vahvasti edustettuna myös Naisten Liigan palkintoehdokkuuksissa.

Erinomaisen kauden tikkurilalaisten keskikentällä pelannut Oona Siren on ehdolla Naisten Liigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Muut ehdolla olevat ovat Essi Sainio (HJK), Linda Ruutu (HJK) ja Ashley Riefner (HJK). Valinnan ovat tehneet liigapelaajat Jalkapallon pelaajayhdistyksen äänestyksessä.

Menestyksekkäästi nuorta TiPS-joukkuetta luotsannut Petteri Kaijasilta puolestaan on ehdolla vuoden liigavalmentajaksi. Muut ehdokkaat ovat Joonas Rantanen (HJK) ja Rosa Lappi-Seppälä (FC Honka). Äänestykseen ovat osallistuneet liigajoukkueiden valmentajat.

Onnea kaikille palkintoehdokkaille.

Erityiskiitos kaikille Naisten Liigaan 2019 osallistuneille joukkueille erinomaisesta ja jännittävästä liigakaudesta.

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​