Oona Siren ja Petteri Kaijasilta palkintoehdokkaina suomalaisen futiskauden päättävässä Captain´s Ball -gaalassa

 

Suomalaisen jalkapallokauden huipentava päätösgaala Captain´s Ball pidetään torstaina 21.11. Helsingissä.

Erinomaisesti neljänneksi päättyneellä liigakaudella sijoittunut TiPS on vahvasti edustettuna myös Naisten Liigan palkintoehdokkuuksissa.

Erinomaisen kauden tikkurilalaisten keskikentällä pelannut Oona Siren on ehdolla Naisten Liigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Muut ehdolla olevat ovat Essi Sainio (HJK), Linda Ruutu (HJK) ja Ashley Riefner (HJK). Valinnan ovat tehneet liigapelaajat Jalkapallon pelaajayhdistyksen äänestyksessä.

Menestyksekkäästi nuorta TiPS-joukkuetta luotsannut Petteri Kaijasilta puolestaan on ehdolla vuoden liigavalmentajaksi. Muut ehdokkaat ovat Joonas Rantanen (HJK) ja Rosa Lappi-Seppälä (FC Honka). Äänestykseen ovat osallistuneet liigajoukkueiden valmentajat.

Onnea kaikille palkintoehdokkaille.

Erityiskiitos kaikille Naisten Liigaan 2019 osallistuneille joukkueille erinomaisesta ja jännittävästä liigakaudesta.

TiPS/PPS BYJ1 etsii uusia pelaajia

Haluatko tulla pelaamaan TiPS/PPS yhteisjoukkueeseen? P17 Ykköstä pelaava TiPS/PPS BYJ1 ottaa heinäkuun aikana testiin pelaajia, jotka omaavat kyvyn pelata hyvällä tasolla P17 valtakunnallista Ykköstä! Joukkue harjoittelee

Lue lisää »

Viikon 24 kooste / 2024

Viikon 24 kooste Useimmilla joukkueilla on kevätkauden pelit taputeltu. Jotkut joukkueet pitävät treenitaukoa, toiset taas treenaavat täyttä häkää. Jalkapallon miesten EM-kisat alkoivat tällä viikolla? Kuka voittaa

Lue lisää »

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​