Oona Siren ja Petteri Kaijasilta palkintoehdokkaina suomalaisen futiskauden päättävässä Captain´s Ball -gaalassa

 

Suomalaisen jalkapallokauden huipentava päätösgaala Captain´s Ball pidetään torstaina 21.11. Helsingissä.

Erinomaisesti neljänneksi päättyneellä liigakaudella sijoittunut TiPS on vahvasti edustettuna myös Naisten Liigan palkintoehdokkuuksissa.

Erinomaisen kauden tikkurilalaisten keskikentällä pelannut Oona Siren on ehdolla Naisten Liigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Muut ehdolla olevat ovat Essi Sainio (HJK), Linda Ruutu (HJK) ja Ashley Riefner (HJK). Valinnan ovat tehneet liigapelaajat Jalkapallon pelaajayhdistyksen äänestyksessä.

Menestyksekkäästi nuorta TiPS-joukkuetta luotsannut Petteri Kaijasilta puolestaan on ehdolla vuoden liigavalmentajaksi. Muut ehdokkaat ovat Joonas Rantanen (HJK) ja Rosa Lappi-Seppälä (FC Honka). Äänestykseen ovat osallistuneet liigajoukkueiden valmentajat.

Onnea kaikille palkintoehdokkaille.

Erityiskiitos kaikille Naisten Liigaan 2019 osallistuneille joukkueille erinomaisesta ja jännittävästä liigakaudesta.

Seurakysely 2024

Seurakysely 2024 Vaikuta Tikkurilan Palloseuran tulevaisuuteen – vastaa kyselyyn ja voit osallistua myös arvontaan! Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Tikkurilan Palloseuran toimintaan ja seuran strategiaan

Lue lisää »

Viikon 28 kooste / 2024

Viikon 28 kooste Pelit ovat suurilta osin kesätauolla, mutta tällä viikolla pelattiin Helsinki Cup! Joukkueita oli yhteensä 1865 ympäri maailmaa. TiPSilläkin oli useampi joukkue mukana.

Lue lisää »

VAR testissä TiPSin pelissä!

VAR testissä ensimmäistä kertaa Suomessa VAR testissä TiPSin pelissä! VAR eli videoerotuomarijärjestelmä on tuttu kovien sarjojen peleistä, ja meneillään olevissa jalkapallon miesten EM-kisoissa VAR on

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​