FC Lahti ja Tikkurilan Palloseura yhteistyöhön

FC Lahti ja Tikkurilan Palloseura allekirjoittivat valmentajakoulutuksia koskevan yhteistyösopimuksen. FC Lahti suunnittelee, organisoi ja järjestää jatkossa koulutukset sekä ylläpitää valmentajarekisteriä.

FC Lahdella on kokonaisvastuu seurayhteisön valmentajien kehittämisestä ja alemman tason koulutuksista Futisvalmentajan startista ikäluokkavalmennukseen ja UEFA C-tasolle asti. Lisäksi FC Lahden tehtäviin kuuluu vastata valmentajien koulutusrekisteristä, organisoida valmentajaverkoston toimintaa ja järjestää yhteisiä tapaamisia, teemakoulutuksia ja tietoiskuja. Lisäksi FC Lahti on mukana koordinoimassa seurayhteisön Huuhkaja- ja Helmaritoimintaa.

#vihreälläsykkeellä #meidäntips #yhdessä

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –