Perinteinen seuran järjestämä Aikuisten futiskoulu tuli päätökseen viime sunnuntaina 1.8.2021. Kesäkuun ja heinäkuun kestänyt Aikuisten futiskoulu oli jo järjestyksessään kolmas ja tänä vuonna se keräsi ennätysmäärän osallistujia. Kesän aikana futiskoulussa kävi yhteensä 49 aikuista tutustumassa jalkapalloon. Myös ilahduttavan suuri määrä jatkoi toiminnassa koko jakson ajan ja on edelleen jatkamassa mukaan seuran Aikuisfutis-toimintaan.

Futiskoulussa osallistujat pääsivät tutustumaan jalkapalloon matalalla kynnyksellä. Harjoitukset sisälsivät erilaisia treenejä sekä pelejä, jossa kehitettiin osallistujien pallonkäsittelytaitoja sekä pelitaitoja. Harjoitusten sisältö sekä valmennus sai runsaasti positiivista palautetta. Suuri kiitos siis valmentajallemme Calebelle!

Elokuusta eteenpäin futiskoululaiset harjoittelevat osittain omana ryhmänä sekä yhdessä Aikuisfutisryhmän kanssa. Harjoitusmäärä kasvaa halukkaille 2-3 kertaan viikossa.

Suuri kiitos kaikille tämän kesän futiskoululaisille ja lämpimästi tervetuloa Aikuisfutiksen pariin!

Lisätietoja: Rami Prusila, Liikuntakoordinaattori
rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Seurakysely 2024

Seurakysely 2024 Vaikuta Tikkurilan Palloseuran tulevaisuuteen – vastaa kyselyyn ja voit osallistua myös arvontaan! Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Tikkurilan Palloseuran toimintaan ja seuran strategiaan

Lue lisää »

Viikon 28 kooste / 2024

Viikon 28 kooste Pelit ovat suurilta osin kesätauolla, mutta tällä viikolla pelattiin Helsinki Cup! Joukkueita oli yhteensä 1865 ympäri maailmaa. TiPSilläkin oli useampi joukkue mukana.

Lue lisää »

VAR testissä TiPSin pelissä!

VAR testissä ensimmäistä kertaa Suomessa VAR testissä TiPSin pelissä! VAR eli videoerotuomarijärjestelmä on tuttu kovien sarjojen peleistä, ja meneillään olevissa jalkapallon miesten EM-kisoissa VAR on

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​