Yritystilaisuudet

Tervetuloa tutustumaan TiPS Business Club yritystilaisuuksiin Hotelli Tikkurilaan ja Ravintola Zillaan.

SEURAAVA BUSINESS CLUB TILAISUUS

• Syksyllä 2020

Yritystilaisuuksien tavoitteena:

• Kokoamme lähialueiden yrityspäättäjät yhteen
  • Autamme yrityspäättäjiä verkostoitumaan potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Annamme B2B kontaktit muihin TiPS Business Clubin jäseniin
  • Jaamme ajankohtaista tietoa, käytänteitä ja kokemuksia (ulkopuolinen luennoitsija)
  • Pääset kertomaan Business Club tapahtumissa yrityksesi viestiä kiinnostuneille
  • Mahdollisuus siirtyä katsomaan paikallista huippufutista

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja sisältävät aamupalan, lounaan tai iltapäiväkahvit. Tilaisuudessa mukana näytteilleasettajia.

Hyvät Business Klubilaiset , olette meille tärkeitä. Tuette nuorten tervehenkistä harrastusta ja luotte menestystä kanssamme osallistumalla tilavuokrien, ammattivalmentajien, koulutusten sekä erilaisten sarja -, turnaus -, lisenssi ja osallistumismaksujen rahoittamiseen.

Vastavuoroisesti me autamme teitä liiketoimintanne kasvattamisessa mm. tarjoamalla teille mahdollisuuden markkinoida tuotteitanne ja palvelujanne n. 4.000 hengen TiPS yhteisöllemme sekä näkyvyyttä ja kuuluvuutta kanavissamme, varusteissamme, tapahtumissamme ja kotikentillämme.

Tiedustelut

Tapio Rostedt