Ainutlaatuinen tilaisuus markkinoida televisiossa

Naisten Liigan yläloppusarjan päätöskierroksen ottelu TiPS – Åland United näytetään Elisa Viihde Sport -kanavalla suorana lähetyksenä 20. lokakuuta Tikkurilan urheilupuiston kentältä.

Kentän laitamainospaikka – varma TV-näkyvyys

Banderolli 2,5 x 1 m

•  450,00 € sisältäen banderollin painatuksen ja sijoittamisen kentän laidalle
  •  10 % alennus kahden tai useamman banderollin tilaajille
  •  Lisähinnalla 100,00 € sijoitamme saman banderollin omalle Aktia-kentällemme koko kaudeksi 2020. Kentällä on harjoitus- ja pelikaudella jopa 2.000 kävijää per viikko.

TV-mainos – vain yhdelle

•  500,00 €, asiakkaan logo ja teksti sijoitetaan valmiiseen planssipohjaan ilman tuotantokustannusta, vaihtoehtoinen toteutus on max. 15 sekunnin videoklippi, jonka tuottamisesta asiakas vastaa itse.
  • Mainos näytetään lähetyksen aikana kolme kertaa, alussa, väliajalla ja lopussa.

Huom! TV-mainospaikkoja on tarjolla vain yhdelle asiakkaalle. Banderollin toimitusaika noin yksi viikko, nopeimmat tilaajat saavat valita banderollinsa sijoituspaikan tilausjärjestyksessä. Toimi nopeasti!

Lisätietoa: Tikkurilan Palloseura ry, toiminnanjohtaja Tapio Rostedt, puh. 045 144 7731

Hyväsydämisten Vihreä Perussyke

Kokosimme helpon Perussyke pakettiratkaisun yrityksille, jotka haluavat antaa tukensa Tikkurilan Palloseuran toiminnalle ja sen tekemälle nuorisokasvatustyölle. Vuosipakettiin sisältyy näkyvyys, jonka hyväsydämisyytenne ansaitsee:

· Yhteistyöuutinen tips.fi -verkkosivuston etusivulle yhdeksi viikoksi – tavoitat n. 10.000 eri kävijää viikon aikana.
·  Yrityslogo ja yksi uutinen tai tarjous vihreallasykkeella.fi -verkkosivustolle – hyvällä tarjouksella teet suoraa kauppaa.
· Yrityslogo TiPS kausijulkaisuun – tavoitat n. 5.000 lukijaa.
·  3×1 m banderollitila Aktia-kentällä 2020-kauden loppuun saakka – harjoittelu- ja pelikaudella kentällä on jopa 2.000 kävijää per viikko.
Perussyke -paketin vuosihinta on 300 €.

Mitä nopeammin toimit, sitä pidempään banderollinne näkyy.