Turnaukset

19.9.2020 old story cup

Kevään – koronasta johtuen syksyn, siistein harrastefutisturnaus järjestetään jälleen! Tule mukaan Old Story Cup – harrastefutisturnaukseen ja nauttimaan lauantaipäivästä futiksen parissa hyvällä meiningillä. Jatkopelit tietenkin Tikkurilan Old Storyssa!

PAIKKA JA AIKA:
Tikkurilan Urheilupuisto (Läntinen Valkoisenlähteentie 56, 01300 Vantaa). Varalla Aktia-kenttä (Talkootie 37, 01350 Vantaa) Pelit pelataan klo 9:00-21:00.

KENELLE:
Aikuisten harrastefutisjoukkueet/kaveriporukat. Turnaukseen osallistuvien pelaajien ikäraja on 18-vuotta.

SARJAT:
Miehet, naiset ja sekajoukkueet (Mainitse joukkueen nimi ja sarja ilmoittautumislomakkeessa kohdassa ”Lisätietoja joukkueelle”).

Suluissa ylin sarjataso jossa 2019 kaudella pelannut tai kuluvalla kaudella pelaava pelaaja voi osallistua.

1. Sekasarja
    (miehet vitonen ja naiset nelonen, kentällä tulee olla samaan aikaan 2 miestä ja 2 naista, maalivahtia ei lasketa kiintiöön.)
  2. Miehet haaste
    (vitonen)
  3. Miehet harraste
    (kutonen )
  4. Naiset

PELIMUOTO JA -AIKA:
5v5, peliaika 1×20 min. Kentän koko n. 45mx30m (tekonurmi). Jokaiselle joukkueelle vähintään 4 ottelua.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen päättyy 31.8.2020 ja ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu on 180€ jonka lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistuvien joukkueiden määrä on rajoitettu. Mainitse joukkueen nimi ja sarja ilmoittautumislomakkeessa kohdassa ”Lisätietoja joukkueelle”. Tulemme pyytämään pelaajalistan lähempänä turnausta. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

LISÄTIEDOT:
Rami Prusila
rami.prusila@tips.fi

TiPS U5-U8 toiminta 2021

Tikkurilan Palloseura panostaa entisestään alkupään junioritoimintaan. Toiminnan muutoksilla pyrimme tavoittamaan entistä vahvemman pohjan ja luomaan kaikille mahdollisuuden löytää sisäinen futaaja, turvallisessa ympäristössä, omalla tasollaan aina