TiPS Futiskerho

blockimage
Futiskerho

… on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta.

Futiskerho on oiva paikka päästä tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, ilman sitoutumista joukkuetoimintaan, ja vielä senkin jälkeen, kun on ylittänyt futisleikkisiän.

Futiskerho ovat maksuttomia.

Harjoitusajat ja -paikat

Futiskerho, syksy-talvi 2018
Trio Sport Center / Tikkurilan urheilutalo

Läntinen Valkoisenlähteentie 52, 01300 Vantaa

KESKIVIIKKOISIN, ajanjaksolle 12.9.-19.12.2018
Klo 16:30-18:00

Huomio! Sisäpelikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit mukaan.

Ohjaajana Mehrdad


Lisätietoja TiPS:n järjestämästä futiskerhosta Mira Putkoselta
mira.putkonen(a)tips.fi / 0400 423 447

Mikä Sporttia kaikille -hanke on?

Sporttia kaikille –hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jonka tavoitteena on tukea ja edistää monikulttuurista liikunnan harrastamista, edistää urheiluseurojen ja monikulttuuristen yhdistysten välistä yhteistyötä sekä vahvistaa ja ylläpitää verkostomaista toimintamallia.

Hankkeen tulevaisuuden visiona on luoda kaikille avoin liikuntakulttuuri, joka tavoittaa kaikkia sitä tarvitsevia. Tähän pyritään tarjoamalla kaikille avoimia matalan kynnyksen toimintaa lähellä arkiympäristöä. Yhteistyö ja vertaistoiminta tarjoavat parhaimmillaan aitoja kokemuksia avaten uusia näkökulmia toiminnalle.

Sporttia kaikille tarjoaa matalan kynnyksen liikuntakerhoja, lajitunteja, vertaistoimintaa, tapahtumia, turnauksia, teemapäiviä, retkiä ja leirejä eri puolilla Vantaata. Toiminta vastaa valtakunnallisen kotouttamisohjelman ja Vantaan kaupungin arvoja.

Yhteistyökumppanit

Terveystalo
Aktia
Vantaan kaupunki
SHA
Busmo