TiPS Harraste 9-12 v.

TiPS Harraste 9-12v pojat

TiPS Harraste tarjoaa jalkapallotoimintaa 9-12 -vuotiaille pojille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta tai vähäisempi harjoitusmäärä on riittävä.

TiPS Harrasteessa pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, peruslajitaitoihin, kahdesti viikossa läpi vuoden.

TiPS Harraste toimii myös askeleena kohti ikäluokkajoukkueita. Mukaan voit tulla koska vain!

Hinta

100€/ koko kausi 2022 (11/2021-10/2022)

Hinta sisältää harjoituskentät ja -tarvikkeet sekä valmennuksen. Hinta suhteutetaan jäljellä olevan kauden mukaan. 

Harjoitusajat

Ajanjakso 1.11.2021.-31.10.2022

Tiistaisin klo 16:00-17:00, Aktia-kenttä (Talkootie 37, 01350 Vantaa)

Torstaisin klo 16:00-17:00, Aktia-kenttä (Talkootie 37, 01350 Vantaa)

Talvisin harjoitellaan Trio Urheilupuiston kuplahallissa.

 

Lisätiedot ryhmän valmentajalta, Tia Hälinen / tia.halinen@tips.fi / 050 470 3227

Sporttia kaikille -toiminnan kantava ajatus on: Liikunnan mahdollisuus kuuluu kaikille!

Sporttia kaikille ry sai alkunsa vuonna 2011. Alussa toimintaa rahoitti opetus- ja kulttuuriministeriö hankkeena, jonka tavoitteena oli tukea ja edistää monikulttuurista liikunnan harrastamista. Hanke laajensi vantaalaisten harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia tarjoamalla edullista tai maksutonta, kaikille avointa toimintaa matalalla kynnyksellä.

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut, nuorisopalvelut ja monikulttuurisuustyö, vantaalaiset liikuntajärjestöt ja monikulttuuriset liikuntajärjestöt muodostavat toiminnan vahvan verkoston, jolla myös edistetään syrjäytymisvaarassa olevien, erityisesti lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Hankkeessa luotu verkostomainen toimintamalli edistää ja auttaa ylläpitämään urheiluseurojen ja monikulttuuristen yhdistysten välistä yhteistyötä. Jotta tämä valtava monen vuoden menestyksekäs työ ei valuisi hukkaan ja toimintaa voitaisiin kehittää lisää tulevaisuudessa, perustettiin Sporttia Kaikille ry vuonna 2017.

Lue lisää Sporttia kaikille -kotisivuilta.

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​