TiPS Harraste 9-12 v.

TiPS Harraste tarjoaa jalkapallotoimintaa 9-12 -vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta tai vähäisempi harjoitusmäärä on riittävä.

TiPS Harrasteessa pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, peruslajitaitoihin, kahdesti viikossa läpi vuoden.

TiPS Harraste toimii myös askeleena kohti ikäluokkajoukkueita.

“TiPS Harrasteen toiminnassa pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, peruslajitaitoihin.” - Tikkurilan Palloseura

Harjoitusajat ja -paikat

Ajanjakso 5.8.-27.10.2019

Tiistaisin klo 18:00-19:00, TiPS Aktia-kenttä / Hiekkaharjun koulun kenttä

Torstaisin klo 16:30-17:30, Tikkurilan pieni tekonurmi (15.8. alkaen)

Ei harjoituksia
– Ti 30.4.

KESÄTAUKO VIIKOT 29-31 (15.7.-4.8.2019)

Kenttien osoitteet

TiPS Aktia-kenttä / Hiekkaharjun koulun kenttä, Talkootie 37, 01350 Vantaa

Tikkurilan pieni tekonurmi, Läntinen Valkoisenlähteentie 56, 01300 Vantaa

Omat varusteet

Pallo, jalkapallokengät tai lenkkarit (salissa sisäpelikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit), säärisuojat, liikuntaan sopiva ja säänmukainen vaatetus, vesipullo

20€/loppukausi 2019 (08-10/2019)

Hinta sisältää harjoituskentät ja -tarvikkeet sekä valmennuksen.

Toimenkuva Nimi Sähköposti Puhelin
Valmentaja Calebe Hämäläinen hamalainencalebe(a)gmail.com 0403569007
Yhteyshenkilö Mira Putkonen mira.putkonen(a)tips.fi 0400423447

Mikä Sporttia kaikille on?

Sporttia kaikille -toiminnan kantava ajatus on: Liikunnan mahdollisuus kuuluu kaikille!

Sporttia kaikille ry sai alkunsa vuonna 2011. Alussa toimintaa rahoitti opetus- ja kulttuuriministeriö hankkeena, jonka tavoitteena oli tukea ja edistää monikulttuurista liikunnan harrastamista. Hanke laajensi vantaalaisten harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia tarjoamalla edullista tai maksutonta, kaikille avointa toimintaa matalalla kynnyksellä.

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut, nuorisopalvelut ja monikulttuurisuustyö, vantaalaiset liikuntajärjestöt ja monikulttuuriset liikuntajärjestöt muodostavat toiminnan vahvan verkoston, jolla myös edistetään syrjäytymisvaarassa olevien, erityisesti lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Hankkeessa luotu verkostomainen toimintamalli edistää ja auttaa ylläpitämään urheiluseurojen ja monikulttuuristen yhdistysten välistä yhteistyötä. Jotta tämä valtava monen vuoden menestyksekäs työ ei valuisi hukkaan ja toimintaa voitaisiin kehittää lisää tulevaisuudessa, perustettiin Sporttia Kaikille ry vuonna 2017.

Lue lisää Sporttia kaikille -kotisivuilta.

blockimage

Terveystalo