Talent-valmennus

Talent-valmennus on seuran tarjoamaa lisäharjoittelua osaavassa valmennuksessa ja sillä on iso merkitys osana seuran pelaajakehitystä.

Toiminnan tavoitteena on sytyttää pelaajien innostus kehittymiseen ja omatoimiseen harjoitteluun sekä kehittää pelaajan lajin perustaitoja, yleisliikunnallisia taitoja sekä pelikäsityksen oppimista. Harjoittelussa painotetaan pelinomaista harjoittelua pienpelien kautta.

Seura nimeää Talent-valmennukseen osallistuvat pelaajat aina ennen seuraavan jakson alkua. Talent-valmennuksen yksi jakso kestää 5 harjoituskertaa. Talent-valmennus pyörii eri ikäluokilla, ympäri kauden. Seuraava jakso alkaa aina kun edellinen loppuu.

Talent-valmennus u8-u13 tytöille ja pojille

Valmennustoiminnasta vastaa Paulo Pimentel ja valmentajina toimivat seuran valitsemat ja koulutetut valmentajat.

Lisätietoa toiminnoista:

Paulo Pimentel

Valmennuspäällikkö Pojat U9-U14
paulo.pimentel@tips.fi

Emma Järvinen

Valmennuskoordinaattori Tytöt U9-U14
emma.jarvinen@tips.fi

Emma Järvinen uusiin haasteisiin

Emma Järvinen siirtyy organisoimaan Hjk:n kaupunginosajoukkueiden toimintaa, ja jättää tehtävät Tikkurilan Palloseurassa. Emman terveiset kaikille tipsiläisille: ”Olen kiitollinen ajastani TiPS:ssa, jossa olen oppinut todella paljon