Taito- ja kykykoulu

blockimage

Taitokoulut ovat seuran tarjoamaa lisäharjoittelua osaavassa valmennuksessa, ja sillä on iso merkitys osana seuran pelaajakehitystä. Toiminnan tavoitteena on sytyttää pelaajien innostus kehittymiseen ja omatoimiseen harjoitteluun sekä kehittää pelaajan lajin perustaitoja, yleisliikunnallisia taitoja sekä pelikäsityksen oppimista. Harjoittelussa painotetaan pelinomaista harjoittelua pienpelien kautta.

• Taitokoulu pidetään ikäluokkien U12-U8 tytöille ja pojille
  • Harjoituksia on 1 x viikossa

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/2017/11/10/taito-ja-kykykoulu-ilmoittautuminen-2017-2018/

Valmennustoiminnasta vastaa seuran valmennuspäällikkö Pasi Hyyhö ja valmentajina toimivat seuran valitsemat ja koulutetut valmentajat.

Taitokoulu jatkuu syksyllä 2017.

Lisätietoja taitokoulusta valmennuspäällikkö Pasi Hyyhöltä, sähköpostitse pasi.hyyho(a)tips.fi tai puhelimitse 0400 519 511.

Macro Sportswear TIPS
Aktia