Talent-valmennus

blockimage

Talent-valmennus on seuran tarjoamaa lisäharjoittelua osaavassa valmennuksessa, ja sillä on iso merkitys osana seuran pelaajakehitystä. Toiminnan tavoitteena on sytyttää pelaajien innostus kehittymiseen ja omatoimiseen harjoitteluun sekä kehittää pelaajan lajin perustaitoja, yleisliikunnallisia taitoja sekä pelikäsityksen oppimista. Harjoittelussa painotetaan pelinomaista harjoittelua pienpelien kautta.

Seura nimeää Talent-valmennukseen osallistuvat pelaajat aina ennen seuraavan jakson alkua. Talent-valmennuksen yksi jakso kestää 5 harjoituskertaa ja ensimmäinen jakso alkaa tammikuussa 2020, Tikkurilan kuplahallissa. Talent-valmennus pyörii eri ikäluokilla, ympäri kauden. Seuraava jakso alkaa aina kun edellinen loppuu.

• Talent-valmennus pidetään ikäluokkien U13-U8 tytöille ja pojille
  • Harjoituksia on 1 x viikossa

Valmennustoiminnasta vastaa Paulo Pimentel ja valmentajina toimivat seuran valitsemat ja koulutetut valmentajat.

Lisätietoja:

Paulo Pimentel