Lasten ja nuorten harraste

TiPS Harraste 9-12 v. pojat

TiPS Harraste tarjoaa jalkapallotoimintaa 9-12 -vuotiaille pojille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta tai vähäisempi harjoitusmäärä on riittävä.

TiPS Harrasteessa pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, peruslajitaitoihin, kahdesti viikossa läpi vuoden.

TiPS Harraste toimii myös askeleena kohti ikäluokkajoukkueita.

Hinta

100€/ koko kausi 2021 (11/2020-10/2021)

Hinta sisältää harjoituskentät ja -tarvikkeet sekä valmennuksen.

Tips futiskerho

Tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta.

Futiskerho on oiva paikka päästä tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, ilman sitoutumista joukkuetoimintaan, ja vielä senkin jälkeen, kun on ylittänyt futisleikkisiän.

Futiskerho on maksuton.

Tule mukaan!

Lisätiedot

Tarvitset mukaasi pallon, jalkapallokengät tai lenkkarit (salissa sisäpelikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit), säärisuojat, liikuntaan sopiva ja säänmukainen vaatetus, vesipullo

Yhteystiedot

Liikuntakoordinaattori
Liikuntakoordinaattori

Rami Prusila
rami.prusila@tips.fi
0504703227

ILMOITTAUTUMINEN

Harraste 2x viikossa

Ajanjakso 1.12.-31.12.2020

Tiistaisin klo 16:00-17:00, Hiekkaharjun koulu, Aktia kenttä

Torstaisin klo 16:00-17:00, Hiekkaharjun koulu, Aktia kenttä

Kerho 1x viikossa

Tytöt

Jokiniemen koulu

Valkoisenlähteentie 51, 01370 Vantaa (valkoinen rakennus, käynti M-ovesta)

Koronarajoitusten vuoksi toiminta tauolla.

Pojat

Trio Urheilutalo

Läntinen Valkoisenlähteentie 52, 01300 Vantaa

Koronarajoitusten vuoksi toiminta tauolla. 

Sporttia kaikille -toiminnan kantava ajatus on: Liikunnan mahdollisuus kuuluu kaikille!

Sporttia kaikille ry sai alkunsa vuonna 2011. Alussa toimintaa rahoitti opetus- ja kulttuuriministeriö hankkeena, jonka tavoitteena oli tukea ja edistää monikulttuurista liikunnan harrastamista. Hanke laajensi vantaalaisten harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia tarjoamalla edullista tai maksutonta, kaikille avointa toimintaa matalalla kynnyksellä.

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut, nuorisopalvelut ja monikulttuurisuustyö, vantaalaiset liikuntajärjestöt ja monikulttuuriset liikuntajärjestöt muodostavat toiminnan vahvan verkoston, jolla myös edistetään syrjäytymisvaarassa olevien, erityisesti lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Hankkeessa luotu verkostomainen toimintamalli edistää ja auttaa ylläpitämään urheiluseurojen ja monikulttuuristen yhdistysten välistä yhteistyötä. Jotta tämä valtava monen vuoden menestyksekäs työ ei valuisi hukkaan ja toimintaa voitaisiin kehittää lisää tulevaisuudessa, perustettiin Sporttia Kaikille ry vuonna 2017.

Lue lisää Sporttia kaikille -kotisivuilta.

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​