Lasten ja nuorten harraste

TiPS Harraste 9-12 v.

TiPS Harraste tarjoaa jalkapallotoimintaa 9-12 -vuotiaille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta tai vähäisempi harjoitusmäärä on riittävä.

TiPS Harrasteessa pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, peruslajitaitoihin, kahdesti viikossa lähes läpi vuoden. 

TiPS Harraste toimii myös askeleena kohti ikäluokkajoukkueita.

Harjoitukset kesäkaudella tiistaisin ja torstaisin klo 16.00-17.00, Aktia-kentällä Hiekkaharjun koululla.

Harjoitukset 2.1.2023 alkaen, maanantaisin ja torstaisin klo 16.00-17.00, Tikkurilan kuplahallissa Tikkurilan urheilupuistossa. 

HUOM! Ei harjoituksia koulujen loma-aikoina tai pyhäpäivinä.

 

Hinta
Vuonna 2023 Harraste tulee toimimaan aiempaa joustavammin, erillisinä kevät- ja syyskausina. 

– 60€/kevätkausi eli tammi-kesäkuu 

– 40€/syyskausi eli elo-joulukuu

Hinta sisältää harjoituskentät ja -tarvikkeet sekä valmennuksen.

Kevään 2023 tiedot ja ilmoittautuminen myClubissa 

 

Lisätiedot

Tarvitset mukaasi pallon, jalkapallokengät tai lenkkarit (salissa sisäpelikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit), säärisuojat, liikuntaan sopiva ja säänmukainen vaatetus, vesipullo

Yhteystiedot

Harrastejohtaja
Harrastejohtaja

Daniel Antman
daniel.antman@tips.fi

Sporttia kaikille -toiminnan kantava ajatus on: Liikunnan mahdollisuus kuuluu kaikille!

Sporttia kaikille ry sai alkunsa vuonna 2011. Alussa toimintaa rahoitti opetus- ja kulttuuriministeriö hankkeena, jonka tavoitteena oli tukea ja edistää monikulttuurista liikunnan harrastamista. Hanke laajensi vantaalaisten harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia tarjoamalla edullista tai maksutonta, kaikille avointa toimintaa matalalla kynnyksellä.

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut, nuorisopalvelut ja monikulttuurisuustyö, vantaalaiset liikuntajärjestöt ja monikulttuuriset liikuntajärjestöt muodostavat toiminnan vahvan verkoston, jolla myös edistetään syrjäytymisvaarassa olevien, erityisesti lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Hankkeessa luotu verkostomainen toimintamalli edistää ja auttaa ylläpitämään urheiluseurojen ja monikulttuuristen yhdistysten välistä yhteistyötä. Jotta tämä valtava monen vuoden menestyksekäs työ ei valuisi hukkaan ja toimintaa voitaisiin kehittää lisää tulevaisuudessa, perustettiin Sporttia Kaikille ry vuonna 2017.

Lue lisää Sporttia kaikille -kotisivuilta.

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​