Iltapäiväkerho

Jokiniemen iltapäiväkerho

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12.00-17.00. Toiminnassa noudatamme koulujen loma-aikoja ja sääntöjä. Iltapäiväkerho on liikuntapainotteinen.

Iltapäivätoiminnassa lapset liikkuvat ja leikkivät turvallisessa aikuisen valvonnassa. Ryhmä toimii päivittäin sisä- ja ulkotiloissa. Pyrimme järjestämään erittäin monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden. Tikkurilan Palloseura tekee säännöllistä yhteistyötä huoltajien, koulun henkilökunnan ja Vantaan kaupungin kanssa. Tikkurilan Palloseura panostaa toiminnassaan siihen, että lapsilla on tuttu turvallinen sekä mielekäs iltapäiväkerhotoiminta. Jokainen lapsi kohdataan yksilönä ja tasa-arvoisena sekä jokaiselle lapselle taataan aikuisen huomio. Henkilökunta puuttuu välittömästi kiusaamiseen, ristiriitoihin ja muihin mahdollisiin konflikteihin. Iltapäiväkerhoon pitää olla kiva tulla.

Ohjatun ryhmätoiminnan lisäksi lapsella on mahdollisuus keskittyä omaan tekemiseensä ja esimerkiksi rentoutumiseen ja levähtämiseen. Erilaiset viikot luovat mukavaa erilaisuutta arkiseen toimintaan. Tavoitteena on myös lasten osallisuuden sekä harrastustoimien monipuolinen tukeminen. Tarjoamme iltapäiväkerhossa pienryhmätoimintaa monissa eri muodoissa. Ryhmissä otetaan huomioon yksilön kehitys, halu oppia ja kokeilla uutta. Monipuolinen harrastustarjonta innostaa liikkumaan mm. jalkapalloa, koripalloa, sählyä, voimistelua, tanssia, temppurataa tai ulkoiluleikkejä.

Tikkurilan Palloseuran iltapäiväkerhossa on liikuntaa, ulkoilua, leikki, retkiä, välipala, mahdollisuus läksyjen tekemiseen, sosiaalinen kanssakäynti turvallisen aikuisen kanssa. Lapsi saa luovasti piirtää, kokeilla taiteellisia puolia ja ilmaista itseään musiikin keinoin. Kannustamme uteliaisuuteen. Toimintojen tavoitteena on, että jokainen lapsi uskaltaa olla oma itsensä, ottaa muut ympärillä olevat huomioon ja lapsi tuo esille oman mielipiteensä. Luomme turvallisen ja kannustavan iloisen ilmapiirin.

Iltapäiväkerhotoimintamaksu on 100€/kk per lapsi toiminta klo 16 asti ja 130€/kk per lapsi klo 17 asti.
Vantaan kaupungilta on mahdollista saada maksuhuojennusta kuukausimaksuihin.

Lisätiedot:
Eerika Hämäläinen, eerika.hamalainen@tips.fi, 0505876998

Vantaan kaupungin iltapäivätoiminta:
https://www.vantaa.fi/fi/palveluhakemisto/palvelu/iltapaivatoiminta-perusopetuksessa

 

Yhteystiedot:

Puhelin: 050 587 6998
(arkena klo 12-17)

Sähköposti: iltsi@tips.fi

Valmentajaesittely Antti-Ville Seppä

Valmentajaesittely: Antti-Ville Seppä Nimi: Antti-Ville ”Ave” Seppä Joukkueet: Miesten edustusjoukkue, B-pojat, P2013 Kilpajoukkue Tausta ja valmentajan ura TiPSissä: ”Olen pelannut yhtä juniorivuotta lukuunottamatta koko ikäni

Lue lisää »

Green Line Bus yhteistyökumppaniksi

TiPS aloittaa yhteistyön Green Linen kanssa kanssa! Tikkurilan palloseura ja Green Line Bus ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kaudella 2024-2025 TiPSin joukkueet tulevat pääsääntöisesti matkustamaan Green Linen

Lue lisää »

Hiihtolomaleiri 2024

Hiihtoloman pelileiri Tikkurilan Palloseura järjestää pelileirin 8-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Leiri järjestetään aikavälillä ke-pe 21.-23.2.2024 klo 10-13 Tikkurilan urheilupuiston kuplahallissa. Leirillä on mm. turnauspelejä sekä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​