Iltapäiväkerho

Jokiniemen iltapäiväkerho

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12.00-17.00. Toiminnassa noudatamme koulujen loma-aikoja ja sääntöjä. Iltapäiväkerho on liikuntapainotteinen.

Iltapäivätoiminnassa lapset liikkuvat ja leikkivät turvallisessa aikuisen valvonnassa. Ryhmä toimii päivittäin sisä- ja ulkotiloissa. Pyrimme järjestämään erittäin monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden. Tikkurilan Palloseura tekee säännöllistä yhteistyötä huoltajien, koulun henkilökunnan ja Vantaan kaupungin kanssa. Tikkurilan Palloseura panostaa toiminnassaan siihen, että lapsilla on tuttu turvallinen sekä mielekäs iltapäiväkerhotoiminta. Jokainen lapsi kohdataan yksilönä ja tasa-arvoisena sekä jokaiselle lapselle taataan aikuisen huomio. Henkilökunta puuttuu välittömästi kiusaamiseen, ristiriitoihin ja muihin mahdollisiin konflikteihin. Iltapäiväkerhoon pitää olla kiva tulla.

Ohjatun ryhmätoiminnan lisäksi lapsella on mahdollisuus keskittyä omaan tekemiseensä ja esimerkiksi rentoutumiseen ja levähtämiseen. Erilaiset viikot luovat mukavaa erilaisuutta arkiseen toimintaan. Tavoitteena on myös lasten osallisuuden sekä harrastustoimien monipuolinen tukeminen. Tarjoamme iltapäiväkerhossa pienryhmätoimintaa monissa eri muodoissa. Ryhmissä otetaan huomioon yksilön kehitys, halu oppia ja kokeilla uutta. Monipuolinen harrastustarjonta innostaa liikkumaan mm. koripalloa, sählyä, voimistelua, tanssia, temppurataa tai ulkoiluleikkejä.

Tikkurilan Palloseuran iltapäiväkerhossa on liikuntaa, ulkoilua, leikki, retkiä, välipala, mahdollisuus läksyjen tekemiseen, sosiaalinen kanssakäynti turvallisen aikuisen kanssa. Lapsi saa luovasti piirtää, kokeilla taiteellisia puolia ja ilmaista itseään musiikin keinoin. Kannustamme uteliaisuuteen. Toimintojen tavoitteena on, että jokainen lapsi uskaltaa olla oma itsensä, ottaa muut ympärillä olevat huomioon ja lapsi tuo esille oman mielipiteensä. Luomme turvallisen ja kannustavan iloisen ilmapiirin.

Tarjoamme iltapäiväkerhon lapsille seuran harrastajajäsenyyden ja korttelipassin, joka sisältää vakuutuksen.

Lisätiedot:
Mira Putkonen, 0400 423 447, mira.putkonen (a) tips.fi
Tapio Rostedt, 045 144 7731, tapio.rostedt (a) tips.fi

Vantaan kaupungin iltapäivätoiminta:
https://www.vantaa.fi/varhaiskasvatus_ja_koulutus/perusopetus/iltapaivatoiminta_ja_kerhotoiminta

Ohjaajat:

Calebe Hämäläinen
Eerika Hämäläinen
Fabio da Rosa
Kjell Friberg
Riina Isokääntä
Ronja Isokääntä

Yhteystiedot:

Puhelin: 050 587 6998
(arkena klo 12-17)

Sähköposti: iltsi (a) tips.fi

TiPS U5-U8 toiminta 2021

Tikkurilan Palloseura panostaa entisestään alkupään junioritoimintaan. Toiminnan muutoksilla pyrimme tavoittamaan entistä vahvemman pohjan ja luomaan kaikille mahdollisuuden löytää sisäinen futaaja, turvallisessa ympäristössä, omalla tasollaan aina

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​