Futisleirit

TIPS futisleirit

Tikkurilan Palloseura järjestää vuosittain useita futis- ja liikuntaleirejä. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi leirille!

Jokiniemen Sporttileirit 4.-5.1.2021

Leirit ovat suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille. Leirien ohjelmassa monipuolista liikuntaa salissa (mm. sählyä, futsalia, leikkejä ja temppuratoja), luistelua urheilupuistossa, ulkoliikuntaa pihalla ja mahdollisuuksien mukaan talvista liikuntaa lähialueella. Sään mukaista toimintaa.

Tarjoamme myös mahdollisuuden vapaaseen leikkimiseen ja liikkumiseen valvotusti. Ohjaajina leirillä toimii TiPS Iltapäiväkerhon ohjaajat! Ilmoittaudu mukaan talven aktiivisimmalle leirille!

PAIKKA: Jokiniemen koulu ja Hiekkaharjun urheilupuisto
AIKA: kello 10:00-14:00.
OHJAAJAT: ip-ohjaajat
HINTA: 20 euroa/ hlö

Hinta sisältää ohjauksen, ohjelman, tilat sekä välipalan leirin jokaisena päivänä. Mukaan tarvitse sisä- sekä ulkoliikuntavarustuksen!

Lisätietoja --> Liikuntakoordinaattori Rami Prusila / rami.prusila@tips.fi / p. 050 470 3227

ILMOITTAUTUMINEN

Aktia-kentällä

Jokiniemessä