Futisleirit

blockimage

Kesän 2017 TiPS-futisleirit Aktia-kentällä

Kesällä 2017 TiPS-futisleirit pidetään viisi (5) päiväisinä, poislukien leiriviikko 3 (19.-22.6.) sekä leiriviikko 6 (7.-9.8.). Kaikki jalkapalloleirit on tarkoitettu 2004-2010 syntyneille tytöille ja pojille, niin TiPS:ssa jo pelaaville kuin muillekin jalkapallosta kiinnostuneille lapsille.

Kaikilla futisleireillä muodostetaan omat ryhmät kenttäpelaajille iän mukaan sekä maalivahdeille oma ryhmä/ryhmät. Pyrimme muodostamaan myös enemmän ja vähemmän pelanneiden ryhmiä.

Päiväaikataulu ja ruokailu

Valmentajat ja ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 8:30 alkaen aina 15:30 saakka. Ohjattu futisleiritoiminta aloitetaan päivittäin klo 9:00 ja päätetään klo 15:00 Aktia-kentällä (Talkootie 37, 01350 Vantaa).

Lounasruokailu klo 11:00-12:00 Huvitupa Catering ruokasalissa (Leinikkitie 20, 01350 Vantaa). Ruokailuun siirrytään ryhmittäin.

Teemat leiriviikoille

*Leiriviikko 1 / 5.-9.6.2017 #Potkutekniikka & maalinteko 2004-2010 tytöille ja pojille

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka ja maalinteko. Paljon toistoja, erilaisia potkuja, syöttöjä, laukauksia ja pienpelejä.

Laadukas opettaminen, mukavat kaverit ja mahtava fiilis. TiPS-futisleireillä ryhmät jaetaan tason mukaisesti ja teemoja harjoitellaan pienryhmissä.

Tule pitämään #futisHauskaa #minunTiPS #futisleirit

*Leiriviikko 2 / 12.-16.6.2017 #Maaginen syöttötaito 2004-2010 tytöille ja pojille

Leirin pääteemana syöttötaito. Paljon monipuolista syöttöharjoittelua, erilaisia tilanteita, paljon syöttöjä, lyhyitä & pitkiä, monipuolinen syöttövalikoima – seiniä, ahtaita paikkoja, pystysyöttöjä & syöttöjä kolmannelle. Lisäksi pelataan erilaisia pienpelejä.

*Leiriviikko 3 / 19.-22.6.2017 #Dribbling Skills 2004-2010 tytöille ja pojille

Leirin pääteemoina futistaito, futiskikat ja pallonhallinta & soccer tricks. Paljon mielenkiintoisia futisharjoitteita & 1v1-pelit, zidane- vai cruijff-käännös, tupla-tripla-askeleet, tempokuljetusta tyyliin robben. Lisäksi kikkamestarin uskomattomat futistemput #kikkailu.

*Leiriviikko 4 / 26.-30.6.2017 #TiPS Keeper Camp 2004-2010 tytöille ja pojille

Leiri tarkoitettu maalivahdeille. Ohjaajina toimivat maalivahtivalmentajat. Maalivahdin kokonaisvaltainen teholeiri – sijoittuminen, torjunnat ja pelin avaaminen. Lisäksi harjoitellaan nopeutta, kimmoisuutta ja liikkuvuutta. Keskiössä myös korkeuksista kurkotettavat keskitys- ja pomppupallot sekä kierrepotkujen torjuminen. Opetellaan akrobaattista kehonhallintaa.

Tule pitämään #futisHauskaa #minunTiPS #futisleirit

*Leiriviikko 5 / 31.7.-4.8.2017 #Pienpelit & pelikäsitys 2004-2010 tytöille ja pojille

Leirin pääteemat ovat pienpelit ja pelikäsitys. Paljon erilaisia futispelejä – 2v2, 4v4, vastahyökkäyksiä & tilan tekemistä. Kakkospallot ja paluupallot pussiin #verkotTotterolle. Suunnanmuutospelaamista, pelitaktiikkaa ja erilaisia pelitilanneharjoituksia. Lisäksi pelin painopisteen siirtoja & syvyys puolustuspelissä, leveys hyökätessä.

*Leiriviikko 6 / 7.-9.8.2017 #TiPS 3v3 pelileiri 2004-2010 tytöille ja pojille

Leirin pääteemana erityisesti 3v3-pelit. Paljon turnausmuotoista pelaamista tasonmukaisissa joukkueissa, monipuolinen oppimisympäristö. Keskitytään pelaajien pelitaitojen kehittämiseen. LeiriCup päättää mahtavan futisleirin.

Laadukas opettaminen, mukavat kaverit ja mahtava fiilis.

Lisätietoja antaa seurakoordinaattori Tina Kuusela, tina.kuusela(a)tips.fi

TiPS Toiminta