Futisleirit

blockimage

TiPS Aktia Futisleirit, kesä 2019

Kaikilla TiPS:n kesäleireillä leirivalmentajina myös Naisten Liigapelaajia mm. Jenna Topra, Joanna Tynnilä, Oona ja Emmi Siren, Melanie Azodo, Eerika Hämäläinen. Pelaajat mukana lähes jokaisena leiripäivänä – pari pelaajaa jokaisessa harjoituksesssa valmennustehtävissä.
TiPS Naisten Liigajoukkueessa pelaavan Jenna Topran nimeä kantava futisleiri järjestetään 17.-19.6.2019. Valmentajana leirillä toimii Jenna Topran lisäksi muita Liigapelaajia ja seuran nuoria valmentajia.

KAIKKI KESÄN 2019 LEIRIT ON NYT PIDETTY, SEURAAVAN KERRAN LEIREILLÄÄN SYYSLOMALLA (vko 42). LISÄTIETOJA TULOSSA!

Päiväaikataulu ja ruokailu

Valmentajat ja ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 8:30 alkaen aina 15:00 saakka.
Ohjattu futisleiritoiminta aloitetaan päivittäin klo 9:00 ja päätetään klo 15:00 Aktia-kentällä (Talkootie 37, 01350 Vantaa).

Lämmin lounasruokailu klo 11:30-12:00.

TiPS Toiminta

TiPS Futisleikkis & Perhefutis