Futisleirit

blockimage

TULEVAT

Syksyn 2018 TiPS-futisleiri Aktia-kentällä

Tikkurilan Palloseura järjestää futisleirin 1.-4. luokkalaisille (2011-2008 syntyneille) tytöille ja pojille koulujen syyslomaviikolla 15.-19.10.2018 Aktia-kentällä.

Leirin pääteemat ovat pienpelit ja henkilökohtainen taito.
Paljon erilaisia futispelejä – 2v2, 4v4, vastahyökkäyksiä & tilan tekemistä. Paljon henkilökohtaista tekemistä pallon kanssa. Kakkospallot ja paluupallot pussiin. #verkottötterölle

Laadukas opettaminen, mukavat kaverit ja mahtava fiilis. TiPS-futisleirillä ryhmät jaetaan tason mukaisesti ja teemoja harjoitellaan pienryhmissä.

Toiminnasta vastaa leirin vastuuvalmentajanakin toimiva Kim Kuusisto, ja muu valmennustiimi koostuu Tikkurilan Palloseuran koulutetuista ohjaajista.

FUTISLEIRIN HINTA

Leiri 15.-19.10.2018 – 125€/vko

Hinta sisältää erinomaiset olosuhteet, ohjauksen, kentät sekä joka päivälle lämpimän lounaan.

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLTÄ

Varusteet:

Oma pallo, jalkapallokengät, säärisuojat, säänmukaiset liikuntavarusteet ja juomapullo.

Rankkasateen varalta on hyvä ottaa mukaan sisäliikuntavaatteet (myös sisäpelikengät), sillä silloin olemme Hiekkaharjun koulun liikuntasalissa.

Huomioittehan, että pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta. Jokaisella pelaajalla tulee olla joko voimassa oleva pelipassivakuutus tai oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Päiväaikataulu ja ruokailu

Paikka: Aktia-kenttä (Hiekkaharjun koulun kenttä), Talkootie 37, 01350 Vantaa

Aika: 10:00-14:00 (ruokailu noin klo 12:00)

TiPS Toiminta