Futisleirit

TIPS futisleirit

Tikkurilan Palloseura järjestää vuosittain useita futis- ja liikuntaleirejä. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi leirille!

KAIKKI FUTAA-SYYSLOMALEIRI

Yhteistyössä Kattokeskuksen kanssa!

Kaikille 2015-2010 vuonna syntyneille avoin matalankynnyksen jalkapalloleiri. Leirillä ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista, kunhan intoa riittää!

Leiri järjestetään yhteisvoimin Tikkurilan palloseuran ja Kattokeskuksen toimesta. Ideana on tarjota kaikille mahdollisuus jalkapalloleiriin.

Leiri pidetään Aktia-kentällä Hiekkaharjussa 17.-19.10.2022.

Leiripäivät rakentuvat seuraavasti:

09.30-10.00 Ilmoittautuminen/kokoontuminen

10.00-11.30 harjoitus

11.30-12.30 tauko/välipala

12.30-14.00 harjoitus

Mukaan tarvitset ulkoliikuntavarusteet ja oman juomapullon.

Leirin hinta sisältää runsaan ja monipuolisen välipalan. Voit ottaa tarvittaessa mukaasi myös omia eväitä.

Ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteet viimeistään 12.10.2022 osoitteeseen tia.halinen@tips.fi

Leirin hinta 35€.

Peruutus/sairastuminen:

Osallistumisen voi perua kuluitta 12.10.2022 asti. Tämän jälkeen peruutus kuluitta ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Muissa tapauksissa omavastuu 15€.

Osallistujia ei vakuuteta tapahtuman puolesta. Jokainen vastaa omasta vakuutuksestaan.

Lisätietoa:

Tia Hälinen

tia.halinen@tips.fi

Oliver Antman - Maalintekoleiri 2022

Oliver Antmanin oma jalkapalloleiri 2011-2014 syntyneille pojille.

Leiri järjestetään Tikkurilan urheilupuistossa 13.-16.6.2022, joka päivä klo: 09.00-15.00.

Leiripäivät rakentuvat seuraavasti:
09.00 kokoontuminen
09.30-11.00 jalkapalloharjoitus
11.00-12.00 LOUNAS
12.00-13.00 Yhteistä aktiviteettia/luento
13.15-15.00 jalkapalloharjoitus

Leirillä keskitytään maalintekoon, maalipaikkojen luomiseen, ratkaisujen tekemiseen, sekä yksilöllisiin taitoihin, kuten 1v1 tilanteisiin ja erilaisiin laukaisuihin ja harhautuksiin. Lisäksi leirillä pelataan paljon erilaisia pelejä ja kilpaillaan leikkimielisesti.
Oliver Antman tulee paikalle näyttämään esimerkkiä, antamaan huipputason vinkkejä ja kertomaan kokemuksistaan lapsille.
Leiri sopii kaikille jalkapallosta innostuneille!

Leirin hinta on 150€, mikä sisältää laadukkaan valmennuksen, leiriohjelman, olosuhteet + lämpimän lounaan.

Peruutus/sairastuminen:
Leirin hinta korvataan täysin ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.
Muissa tapauksissa omavastuu on 20€/leiripäivä.

Osallistujia ei vakuuteta tapahtuman puolesta. Osallistujan tulee itse huolehtia voimassaolevasta pelipassin- tai muun vapaa-ajan/tapaturman vakuutuksesta.

Tia Hälinen

tia.halinen@tips.fi , 0504703227

TiPS viimein Kakkoseen!

11 vuoden taistelu tuotti vihdoin tulosta ja TiPS selviytyi parhaana lohkovoittajana suoran nousijan paikalle miesten Kakkoseen. Aiempina kausina on käyty lähelläkin, mutta täpärästi jääty