Futisleirit

blockimage

TULEVAT

TiPS Talviloma futisleiri 2019

Tikkurilan Palloseura järjestää talvilomaleirin 8-11 -vuotiaille (2011-2008 syntyneille) jalkapallosta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Leirin ohjelmassa on jalkapallopelejä ja -leikkejä. Paljon henkilökohtaista tekemistä pallon kanssa. Kisoista luvassa palkintoja! Laadukas opettaminen, mukavat kaverit ja mahtava fiilis. TiPS-futisleirillä ryhmät jaetaan tason mukaisesti ja teemoja harjoitellaan pienryhmissä.

Toiminnasta vastaa leirin vastuuvalmentajanakin toimiva Kim Kuusisto, ja muu valmennustiimi koostuu Tikkurilan Palloseuran koulutetuista ohjaajista.

FUTISLEIRIN HINTA

Leiri 18.-22.2.2019 – 70€/vko

Hinta sisältää erinomaiset olosuhteet, ohjauksen sekä joka päivälle lämpimän lounaan.

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLTÄ

Varusteet:

Oma pallo, sisäpelikengät, säärisuojat, sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.

Huomioittehan, että pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta. Jokaisella pelaajalla tulee olla joko voimassa oleva pelipassivakuutus tai oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Maksamalla osallistumismaksun, vahvistat paikkasi leirillä. Rahanpalautus vain lääkärintodistusta vastaan. Muutokset mahdollisia.

Päiväaikataulu ja ruokailu

Paikka: Hiekkaharjun koulun liikuntasali, Talkootie 37, 01350 Vantaa