Futiskoulu / Hakunila

blockimage

TiPS Hakunila Futiskoulu

… on tarkoitettu 5-6 -vuotiaille lapsille.

Futiskoulussa tutustutaan jalkapalloon pallo- ja liikuntaleikkien varjolla. Toimintaan kuuluu mm. kehonhallintaa, erilaisia liikunta- ja futisleikkejä sekä tutustumista jalkapallon perusteisiin. Välineitä käytetään seuralta. Suositeltavaa kuitenkin olisi, että jokaisella pelaajalla olisi oma pallo, sisäpelikengät sekä urheiluun sopiva varustus.

TiPS Hakunila Futiskoulu oman aikuisen kanssa

… on tarkoitettu 3-4 -vuotiaille lapsille, joilla on mukana tuttu aikuinen, joka osallistuu yhdessä lapsen kanssa tunneille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lisäksi Futiskoulussa pääsee tutustumaan myös jalkapallon perusteisiin.

Lisätietoa toiminnoista: rami.prusila@tips.fi 050 470 3227.

Futiskoulu 5-6 -vuotiaat, kesä 2020

Futiskoulu 5-6 -vuotiaille PERJANTAISIN KLO 17:45-18:30 Hakunilan Urheilupuistossa. Ilmoittautuminen alla

Futiskoulu 3-4 -vuotiaat, kesä 2020

Futiskoulu 3-4 -vuotiaille PERJANTAISIN KLO 17:00-17:45 Hakunilan Urheilupuistossa. Ilmoittautuminen alla