Futisleikkis ja Perhefutis / Tikkurila

blockimage

TiPS Aktia Futisleikkis

… on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä, hauskoja temppuratoja ja pienpelejä. Jalkapalloon ja futistaitoihin tutustutaan leikin varjolla, monenlaisten leikkien kautta, joissa on pallo mukana. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita.

Futisleikkis on pelaajan ensiaskel kohti joukkuetoimintaa.

TiPS Aktia Perhefutis

… on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille, joilla on mukana tuttu aikuinen, joka osallistuu yhdessä lapsen kanssa tunneille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lisäksi Perhefutiksessa pääsee tutustumaan myös jalkapallon perusteisiin.

Futisleikkiksessä sekä Perhefutiksessa toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet ja kokeneet ohjaajat. Toiminnasta vastaa Tikkurilan Palloseurassa päätoiminen lasten valmentaja (LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B) Juha Kiviharju.

Huomioittehan, että ilmoittautuneet ohjataan toiseen ryhmään, mikäli ko. ryhmään tulee liian vähän ilmoittautumisia.

Lisätietoa toiminnoista saat Juha Kiviharjulta 050 346 5240.

Futisleikkis, syksy 2019

Futisleikkistä järjestetään neljässä ryhmässä, jotka toimivat maanantaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Ilolan Futisleikkis alkaa suoraan salissa, ja muut ryhmät ensin ulkona tekonurmella, josta siirrytään lokakuussa saliin.

Jokaiseen ryhmään ilmoittaudutaan erikseen.

• Maanantai klo 18:00-19:00
    Ilolan koulun sali
  • Keskiviikko klo 17:00-18:00
    TiPS Aktia -kenttä & Simonkallion koulun sali
  • Lauantai klo 10:00-11:00
    TiPS Aktia -kenttä & Hiekkaharjun koulun sali
  • Sunnuntai klo 10:00-11:00 / 15:00-16:00
    TiPS Aktia -kenttä & Hiekkaharjun Varia

Ilmoittautuminen on auki, tervetuloa mukaan!

Perhefutis, syksy 2019

Perhefutista järjestetään kolmessa ryhmässä, jotka toimivat maanantaisin, lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Jokaiseen ryhmään ilmoittaudutaan erikseen.

• Maanantai klo 17:15-18:00
    Ilolan koulun sali
  • Lauantai klo 9:15-10:00
    TiPS Aktia -kenttä & Hiekkaharjun koulun sali
  • Sunnuntai klo 9:15-10:00 / 14:15-15:00
    TiPS Aktia -kenttä & Hiekkaharjun Varia

Ilmoittautuminen on auki, tervetuloa mukaan!

Ohjelma

Futisleikkiksessä käydään liikunta- ja palloleikkien kautta läpi seuraavia teemoja:

• Pallon kuljetus ja juokseminen
  • Syöttö ja hyppy