Futisleikkis ja Perhefutis

blockimage

TiPS Aktia Futisleikkis

… on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä, hauskoja temppuratoja ja pienpelejä. Jalkapalloon ja futistaitoihin tutustutaan leikin varjolla, monenlaisten leikkien kautta, joissa on pallo mukana. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita.

Futisleikkis on pelaajan ensiaskel kohti joukkuetoimintaa.

TiPS Aktia Perhefutis

… on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille, joilla on mukana tuttu aikuinen, joka osallistuu yhdessä lapsen kanssa tunneille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lisäksi Perhefutiksessa pääsee tutustumaan myös jalkapallon perusteisiin.

Futisleikkiksessä sekä Perhefutiksessa toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet ja kokeneet ohjaajat. Toiminnasta vastaa Tikkurilan Palloseurassa päätoiminen lasten valmentaja (LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B) Juha Kiviharju.

Huomioittehan, että ilmoittautuneet ohjataan toiseen ryhmään, mikäli ko. ryhmään tulee liian vähän ilmoittautumisia.

Lisätietoa toiminnoista saat Juha Kiviharjulta 050 346 5240.

Harjoitusajat ja -paikat, kevät/kesä 2018

TiPS Aktia Futisleikkis ja Perhefutis, kevät/kesä 2018

ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUNUT KEVÄT/KESÄ 2018 OSALTA

TiPS Aktia Futisleikkiksen ja Perhefutiksen kesäjakson toiminta alkaa huhtikuussa (vko 16) ja kestää syyskuun loppuun (vko 39) saakka. (Huomiona heinäkuun tauko!)

MAANANTAI, ajanjaksolle 16.4.-24.9.2018

Futisleikkis klo 17:00-18:00

Aktia-kenttä, Talkootie 37, 01350 Vantaa (tekonurmi)

KESKIVIIKKO, ajanjaksolle 18.4.-26.9.2018

Futisleikkis klo 18:00-19:00

Ilolan koulun kenttä, Epinkoskentie 5, 01390 Vantaa (hiekka)

TORSTAI, ajanjaksolle 19.4.-27.9.2018

Futisleikkis klo 18:00-19:00

Viertolan koulun kenttä, Liljatie 2, 01300 Vantaa (hiekka)

SUNNUNTAI, ajanjaksolle 22.4.-30.9.2018

Perhefutis klo 16:00-17:00
Futisleikkis klo 17:00-18:00

Tikkurilan urheilupuisto, Läntinen Valkoisenlähteentie 56, 01300 Vantaa (tekonurmi, iso)

VARUSTEET: Liikuntavarusteet ja -kengät, oma jalkapallo (koko 3) ja juomapullo.

AJANJAKSO: Huhtikuusta (vko 16) syyskuun loppuun (vko 39) saakka. (Heinäkuu taukoa)

HINTA: 75 €

Hinta sisältää TiPS-paidan, harjoitukset 1 x vko (yhteensä noin 18 kertaa), valmennuksen

PERUUTUSEHDOT:
Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen jälkeen peritään aina täysimääräinen maksu. Paikkasi lunastat vain maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
Maksun palautus täysimääräisenä vain lääkärintodistusta vastaan.

Ohjelma

Futisleikkiksessä käydään liikunta- ja palloleikkien kautta läpi seuraavia teemoja:

• Pallon kuljetus ja juokseminen
  • Syöttö ja hyppy