Minifutis & Perhefutis

Aktia MINIFUTIS

… on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä, hauskoja temppuratoja ja pienpelejä. Jalkapalloon ja futistaitoihin tutustutaan leikin varjolla, monenlaisten leikkien kautta, joissa on pallo mukana. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita.

Minifutis on pelaajan ensiaskel kohti joukkuetoimintaa.

Aktia perhefutis

… on tarkoitettu 3-4 -vuotiaille lapsille, joilla on mukana tuttu aikuinen, joka osallistuu yhdessä lapsen kanssa tunneille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lisäksi Perhefutiksessa pääsee tutustumaan myös jalkapallon perusteisiin.

Lasten mukaista toimintaa

Minifutiksessa sekä Perhefutiksessa toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet ja kokeneet ohjaajat. Toiminnasta vastaa Tikkurilan Palloseurassa liikuntakoordinaattori Rami Prusila.

Lisätietoa toiminnoista:

Rami Prusila

Liikuntakoordinaattori
rami.prusila@tips.fi

Ohjelma

Minifutiksessa käydään liikunta- ja palloleikkien kautta läpi seuraavia teemoja:

• Pallon kuljetus ja juokseminen
  • Syöttö ja hyppy
  • Heittäminen ja parityöskentely
  • Laukaus ja temppurata
  • Kuljetus ja juokseminen
  • Kuljetus, syöttö ja maalinteko

ILMOITTAUTUMINEN

Huomioittehan, että ilmoittautuneet ohjataan toiseen ryhmään, mikäli ko. ryhmään tulee liian vähän ilmoittautumisia.

Tikkurilassa

Hakunilassa

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –