Futisleikkis & Perhefutis

Aktia Futisleikkis

… on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä, hauskoja temppuratoja ja pienpelejä. Jalkapalloon ja futistaitoihin tutustutaan leikin varjolla, monenlaisten leikkien kautta, joissa on pallo mukana. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita.

Futisleikkis on pelaajan ensiaskel kohti joukkuetoimintaa.

Aktia perhefutis

… on tarkoitettu 3-4 -vuotiaille lapsille, joilla on mukana tuttu aikuinen, joka osallistuu yhdessä lapsen kanssa tunneille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lisäksi Perhefutiksessa pääsee tutustumaan myös jalkapallon perusteisiin.

Lasten mukaista toimintaa

Futisleikkiksessä sekä Perhefutiksessa toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet ja kokeneet ohjaajat. Toiminnasta vastaa Tikkurilan Palloseurassa päätoiminen lasten valmentaja Juha Kiviharju.

Lisätietoa toiminnoista:

Juha Kiviharju

LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B
juha.kiviharju@tips.fi

Ohjelma

Futisleikkiksessä käydään liikunta- ja palloleikkien kautta läpi seuraavia teemoja:

• Pallon kuljetus ja juokseminen
  • Syöttö ja hyppy
  • Heittäminen ja parityöskentely
  • Laukaus ja temppurata
  • Kuljetus ja juokseminen
  • Kuljetus, syöttö ja maalinteko

ILMOITTAUTUMINEN

Huomioittehan, että ilmoittautuneet ohjataan toiseen ryhmään, mikäli ko. ryhmään tulee liian vähän ilmoittautumisia.

Tikkurilassa

Hakunilassa

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä