Koulujen futisryhmät

Tikkurilan Palloseura järjestää yhteistyössä Vantaan kaupungin ja lähialueen koulujen kanssa matalan kynnyksen futistoimintaa heti koulupäivän päätteeksi. Futisryhmissä liikutaan, leikitään ja pelataan futisaiheisten leikkien ja pelien parissa. Toiminnassa jokaisen on helppo päästä tutuksi jalkapallon kanssa, toiminnan kautta voi vaikka jatkaa jalkapalloharrastusta seuran joukkuetoimintaan! Koulujen futisryhmätoiminta on osallistujalle maksutonta. 

Tikkurilan Palloseura on mukana Harrastusten Vantaa -hankkeessa, jossa tarkoituksena on tarjota lapsille maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. 

Koulujen futisryhmiä meillä on jo Hiekkaharjun, Lehtikuusen, Viertolan, Ilolan sekä Rajakylän kouluilla. Toiminta on lähtökohtaisesti suunnattu 1-4 luokkalaisille koulun oppilaille. Ajankohdat ja ryhmät vaihtelevat koulukohtaisesti. 

 

Hiekkaharjun koulun futisryhmät

Ilolan koulun futisryhmät

Lehtikuusen koulun futisryhmät

Rajakylän koulun futisryhmät

Viertolan koulun futisryhmät

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​