Aikuisten futiskoulu

Aikuisten futiskoulu alkaa taas kesäkuussa 2021

Aikuisten futiskoulu on avoin kaikille aikuisiän saavuttaneille kunnon kohottamisesta ja jalkapallotaitojen oppimisesta sekä kartuttamisesta kiinnostuneille naisille sekä miehille. 

Futiskoulussa liikutaan ja harjoitellaan lajitaitoja jalkapallon parissa oman taitotason sekä kunnon mukaan. Olit sitten ikuinen tulevaisuuden lupaus tai vasta uusi, lajista kiinnostunut kuntoliikkuja, tässä toiminnassa viihdyt varmasti! Futiskoulun starttijakson jälkeen osallistujilla on mahdollisuus liittyä harjoittelemaan yhdessä Aikuisfutis ryhmän kanssa. Lisätietoa mahtavasta Aikuisfutis toiminnastamme voit lukea täältä. 

Futiskoulu 2021 tavoite aloittaa kesäkuussa, mikäli koronarajoitukset sen sallivat. Futiskoulussa harjoitellaan kerran viikossa ja kuukausimaksu on 20€/kk. 

Ilmoittautuminen avataan pian!

Lisätietoja toiminnasta:

Rami Prusila, Tikkurilan Palloseuran Liikuntakoordinaattori
rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​