Aikuisten futiskoulu

blockimage

Seuraava suuren suosion saavuttanut aikuisten futiskoulu järjestetään 7.6 alkaen!

Tervetuloa mukaan TiPS Aikuisten futiskouluun!

Aikuisten futiskoulu on avoin kaikille aikuisiän saavuttaneille kunnon kohottamisesta ja jalkapallotaitojen oppimisesta sekä kartuttamisesta kiinnostuneille naisille sekä miehille. Olet sitten ikuinen tulevaisuuden lupaus tai vasta aivan aloittelija, tässä ryhmässä viihdyt varmasti.

Aikuisten futiskoulussa aloitetaan oikeiden tekniikoiden perusteista ja pidetään ennen kaikkea hauskaa mutta myös ihan oikeasti harjoitellaan ja pelataan paljon. Futiskoulussa pidetään liikkuvuus- sekä kuntotestit omaksi vertailupohjaksi.

Mukaan futiskouluun tarvitset urheilullisten varusteiden lisäksi juomapullon sekä mahdollisuuksien mukaan pallon. Lenkkaritkin käyvät jalkaan. Harjoitukset pidetään turvallisella tekonurmialustalla.

Futiskoulun starttijakson jälkeen toiminta jatkuu toiveiden mukaan esimerkiksi 1-2krt viikossa yhdessä Aikuisfutis ryhmän kanssa. Loppukauden tavoite on sekajoukkue turnaukseen osallistuminen.

Aikuisten futiskoulu harjoittelee aluksi yhden kerran viikossa, sunnuntaisin klo 19.00 – 20.00 ja maksaa 20e/kk. Poikkeuksellisen vuoden takia heinäkuun loma-ajan jatko sovitaan osallistujien kesken.

Ilmoittaudu mukaan!

TiPS Toiminta