Vuorojen jako

Seura asettelee joukkueita sekä muuta toimintaa varten vuorot.

Seura varaa kaupungin vuorojenjakotilaisuudessa käyttöönsä valmennuslinjan toteuttamisen mukaisesti vaadittavan määrän vuoroja ja asettelee joukkueet sekä seuran muun toiminnan näille sekä Aktia-kentälle. Seuran pääsääntöiset käytössä olevat kentät ovat Aktia-kenttä, Trio-urheilupuiston kentät sekä Hakunilan kenttä.

Vuorojen asettelussa huomioidaan useita asioita, mm. Urhea-toiminta ja seuran muu järjestämä toiminta sekä tietenkin toiveita.

Lisäksi joukkueiden osalta asetteluun vaikuttavat:

Liiton, piirin ja kaupungin määräämät asiat
-Isot nurmi-/tekonurmialustat jaossa ensisijaisesti joukkueille, jotka myös pelaavat vastaavilla alustoilla.
-Pienet tekonurmikentät on ensisijaisesti pienten ikäluokkien harjoitusalusta
-Nurmi- ja tekonurmikenttien vuoroja jaetaan ikäluokittain sarjatasoittain, niin kauan kuin niitä riittää.
-Kaupungin sääntö kenttien käytöstä

Seuran ja valmennuspäällikön asettamat ja määrittelemät kilpailulliset tavoitteet
-Seuran asettamat kilpailulliset tavoitteet huomioidaan ao. joukkueiden ”todellisen” sarjatason korjauksena
-Ikäluokkakohtainen harjoitusmäärä/viikko sekä harjoitusryhmän koko

Ikäluokittain – sarjatasoittain
-Ikäluokat käsitellään yhtäaikaisesti ja yhdenvertaisesti riippumatta sukupuolesta, vanhemmasta nuorempaan, joukkueiden sarjatasot huomioiden.

Rytmitys
-Akatemialle ja Vihreälle peräkkäisiä/rinnakkaisia vuoroja
-Peräkkäisille ikäluokille peräkkäisiä/rinnakkaisia vuoroja

Valmennussopimukset
-Huomioidaan ko. joukkueet valmentajien osalta, jotka toimivat useammassa ikäluokassa

Tasapuolisuus, yhdenvertaisuus (tila, alusta, harjoittelevan ryhmän koko, ikä, sukupuoli)
-Seura asettelee vuorot, joihin joukkueet sitoutuvat.
-Aktia-kentälle vuorot asetellaan mahdollisuuksien mukaan arkisin klo 16-22 ja viikonloppuisin klo 8-22.
-Talvikaudella joka joukkueelle pyritään asettelemaan vähintään yksi (1) tekonurmiharjoitusvuoro hallista.
-Ryhmän koko tulee huomioida tilassa ja poikia ja tyttöjä käsitellään samalla tavalla.