Seuramaksut

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja, ja tavoitteellinen kilpailu-, haaste ja harrastetoiminta vaatii seuralta päätoimisia työntekijöitä. Seuran tehtävät liittyvät toimintalinjaan, valmennuslinjaan ja seuran strategisten linjauksien johtamiseen, pelaajakehitykseen, joukkueiden tukitoimiin, olosuhteisiin, koulutuksiin, operatiivisiin talous- ja hallintotehtäviin sekä viestintään. Seuran tehtävänä on myös järjestää monipuolista toimintaa joukkuetoiminnan rinnalla mm. futisleikkistä, perhefutista, aikuisfutista, leiritoimintaa.

Seura mahdollistaa harjoitteluolosuhteet, toimistotilat, tapahtumat ja muut seuran varaamat tilat.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

Jäsen- ja kausimaksu kaudelle 2021

Jäsen- ja kausimaksut laskutetaan jo rekisteröityneeltä jäseneltä tai hänen huoltajaltaan suoraan sähköpostitse jäsenrekisteritietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteritiedot ovat oikeelliset.

Seuran uudet jäsenet rekisteröityvät yllä olevan linkin kautta seuran jäseneksi.
Jäsen- ja kausimaksu tulee olla maksettuna ennen kuin pelaaja voi edustaa seuraa.

Jäsenmaksu 30€

Jäsenmaksun lisäksi kausimaksu seuraavasti:

Nappulajäsen 165€ (2013-2015 -syntyneet) – Laskutetaan kahdessa erässä.

Juniorijäsen 165€ (2001-2012 -syntyneet) – Laskutetaan kahdessa erässä.

Aikuisjäsen 70€ (2000 ja aiemmin syntyneet)

Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on seuran jäsen- ja kausimaksun maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.

Alennukset kausimaksusta

Sisaralennettu kausimaksu nappula- ja juniorijäsenelle 100€ – Vanhimmasta sisaruksesta täysi kausimaksu, nuoremmista sisaralennettu.Puolivuotiskausimaksu 115€ – Uusi pelaaja, joka aloittaa 1.6.2021 tai myöhemmin.