Aktia-kenttä

Aktia kenttää hallinnoi Tikkurilan Palloseura Ry:n 100% omistama TiPS Kenttä Oy. Kentän toiminnalla mahdollistetaan tarvittava määrä vuoroja seuran toimintaan ja pyritään pitämään harrastamisen kulut matalina.

Osoite: Talkootie 37, 01350 Vantaa

8 v 8 -pelit Aktialla 62m x 45m
11 v 11 -pelit Aktialla 62m x 105m

Pysäköinti:
Pysäköinti koulun alueella liikennesääntöjen mukaisesti. Parkkialue käytössä arkisin klo 16 alkaen, ajotien varteen pysäköinti on kielletty. Huomioikaa merkityt varatut pysäköintipaikat. Pysäköinti koulun piha-alueella on sallittu koulun iltapäiväkerhon päätyttyä klo 17 jälkeen.

Talvivuorojen osalta Tikkurilan Palloseura noudattaa Vantaan kaupungin asettamaa pakkasrajaa -15 astetta, joka mitataan kaupungin määrittämästä mittauspisteestä. Mikäli pakkasta on yli -15 astetta, voi vuoron jättää käyttämättä ilman veloitusta. Mikäli vuoro pakkasesta huolimatta käytetään, veloitetaan vuoro.