blockimage

Toimijat joukkueissa

Jokaisella joukkueella tulee olla mahdollisimman aktiivinen ja laaja toimijoiden verkosto. Mitä useampi henkilö osallistuu joukkueen toimintaan, sitä helpompaa joukkuetoiminnan pyörittäminen on, eikä harrastaminen tunnu liian raskaalta.
Tietenkin jollain pitää olla vastuu tietystä toimenkuvasta, mutta työtehtävien jakaminen helpottaa toimenkuvia sekä tekee joukkuetta yhtenäisemmäksi. Mitä enemmän ihmisiä osallistuu toimintaan, sitä yhtenäisempi joukkueesta tulee.
  • Joukkueenjohtajien ja taloudenhoitajien koulutuksista seurassa vastaavat toiminnanjohtaja Tapio Rostedt ja seurakoordinaattori Tina Kuusela.
  • Valmentajien/ohjaajien koulutuksesta vastaa valmennuspäällikkö Pasi Pihamaa.
  • Huoltajien koulutuksesta seurassa vastaa seurakoordinaattori Tina Kuusela.
Tikkurilan Palloseuran kaikki toimijat on vakuutettu Pohjolan Tuplaturva -vakuutuksella.

Seuran organisaatio

Seuran ylimpinä päättävinä eliminä ovat vuosikokoukset joita pidetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.
  • Ilmoitukset näkyvät Vantaan Sanomissa ja kotisivulla.
  • Tikkurilan Palloseuran hallitus valitaan seuran Syyskokouksessa vuosittain.
  • Hallitus pitää kokouksia noin kerran kuukaudessa.
  • Seuran säännöt ovat nähtävillä TiPS toimistolla.
  • Seuralla on oma toimisto, jossa seuran päätoimiset ihmiset auttavat joukkueita useissa asioissa.
  • Seurassa on omat jaokset Nappuloille ja Tytöille. Jaokset pitävät omia kokouksiaan joissa voit vaikuttaa oman jaoksesi asioihin.

Seurakoordinaattori Tina Kuusela 0400423447 tina.kuusela(a)tips.fi
Toiminnanjohtaja Tapio Rostedt 0451447731 tapio.rostedt(a)tips.fi