blockimage

Toimijat joukkueissa

Vastuuvalmentajan ja apuvalmentajien sekä joukkueenjohtajan lisäksi joukkueille tulee määrittää mm seuraavat roolit: taloudenhoitaja, huoltajat, varustevastaava, somevastaava yms. Kyseiset toimihenkilöt valitaan pelaajien vanhemmista tai huoltajista viimeistään joukkueen kauden ensimmäisessä vanhempaininfossa. Seura vahvistaa toimihenkilövalinnat joukkueelle. Joukkueen toiminnasta vastaa joukkueen vastuuvalmentaja ja joukkueenjohtaja, jotka huolehtivat joukkueen kauden toiminnan toteutumisesta seuran ohjeiden mukaisesti noudattaen seuran, piirin ja liiton sääntöjä, ohjeita ja määräyksiä. Joukkueen kaikkien toimihenkilöiden toivotaan olevan seuran jäseniä.
Tärkeimmät tehtävät joukkueessa ovat viestintä ja logistiikka ja joukkueen taloudesta vastaaminen. Joukkueenjohtaja on yhteyshenkilö, joka vastaa joukkueen taloudesta ja budjetista seuran määrittämien linjauksien mukaisesti sekä toimintasuunnitelman laatimisesta.
Tikkurilan Palloseuran kaikki toimijat on vakuutettu Pohjolan Tuplaturva -vakuutuksella.

TiPS Toiminta

TiPS Futisleikkis & Perhefutis