Aktia-kenttä

• 8 v 8 -pelit Aktialla 62m x 45m
  • 11 v 11 -pelit Aktialla 62m x 105m

Pysäköinti:

Pysäköinti koulun alueella liikennesääntöjen mukaisesti. Parkkialue käytössä arkisin klo 16 alkaen, ajotien varteen pysäköinti on kielletty. Huomioikaa merkityt varatut pysäköintipaikat. Pysäköinti koulun piha-alueella on sallittu koulun iltapäiväkerhon päätyttyä klo 17 jälkeen.

Ohjeistus avainten käyttöön:

Vuoron ensimmäinen joukkue hakee toimiston avainkaapista Hiekkaharjun koulun avaimen (keltainen avaimenperä) ja antaa sen sitten seuraavalle joukkueelle, joka antaa sen seuraavalle jne. Vuoron viimeinen joukkue tuo avaimen takaisin toimistolle.

Mikäli millään joukkueella ei ole harjoituksia heti teidän perään, muistakaa palauttaa avain heti vuoronne jälkeen, jotta myöhemminkin illalla harjoittelevat joukkueet saavat pukuhuoneet myös käyttöönsä.

Vuoron viimeinen joukkue pitää huolen, että pukuhuonekäytävän ovi sekä rappusten alapäässä oleva portti menevät lukkoon!

• Pukukopit ja kenttä on aina siivottava roskista. Laiminlyönneistä veloitetaan siivouskulut.
  • Maalit on siirrettävä otteluiden ja harjoitusten jälkeen kentän reunoille.

Ohjeistus valojen käyttöön:

Kentän valot tulee laittaa päälle kouluisännän kopissa (sijaitsee koulun pääaulassa) sijaitsevasta valotaulusta (kts. alla oleva kuva) kohtaan K (käytössä) ja sammuttaa kohtaan A (hämäräkäyttö).

Katso KUVA.

Aloittava ikäluokka 2015 syntyneet

joukkueToiminta

alkaa

Yli 20v ja futishammasta kolottaa?

AIKUISFUTIS

taidoilla ja kunnolla ei väliä (vielä)

LIITY
JÄSENEKSI!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin.