TiPS Aktia-kenttä

• 8 v 8 -pelit Aktialla 62m x 45m
  • 11 v 11 -pelit Aktialla 62m x 105m

Ohjeistus avainten käyttöön:

Vuoron ensimmäinen joukkue hakee toimiston avainkaapista Hiekkaharjun koulun avaimen (keltainen avaimenperä) ja antaa sen sitten seuraavalle joukkueelle, joka antaa sen seuraavalle jne. Vuoron viimeinen joukkue tuo avaimen takaisin toimistolle.

Mikäli millään joukkueella ei ole harjoituksia heti teidän perään, muistakaa palauttaa avain heti vuoronne jälkeen, jotta myöhemminkin illalla harjoittelevat joukkueet saavat pukuhuoneet myös käyttöönsä.

Vuoron viimeinen joukkue pitää huolen, että pukuhuonekäytävän ovi sekä rappusten alapäässä oleva portti menevät lukkoon!

• Pukukopit ja kenttä on aina siivottava roskista. Laiminlyönneistä veloitetaan siivouskulut.
  • Maalit on siirrettävä otteluiden ja harjoitusten jälkeen kentän reunoille.

Ohjeistus valojen käyttöön:

Kentän valot tulee laittaa päälle kouluisännän kopissa (sijaitsee koulun pääaulassa) sijaitsevasta valotaulusta (kts. alla oleva kuva) kohtaan K (käytössä) ja sammuttaa kohtaan A (hämäräkäyttö).

Katso KUVA.

TiPS Toiminta