Pelinohjaus

blockimage

Pelinohjaajakurssit on suunnattu lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille, erityisesti C14-ikäluokalle, mutta tervetulleita ovat myös vanhemmat juniorit ja aikuiset. Pelinohjaajakurssi toimii hyvin ponnahduslautana myös erotuomariuralle.

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloon uudesta näkökulmasta ja antaa lisävalmiuksia toimia lasten kanssa. Pelinohjaajakurssin käyneet saavat toimia tuomareina Leikkimaailmaikäisten peleissä.

Seura järjestää pelinohjaajakoulutuksia kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä.

Syksy

Syksyn 2017 pelinohjaajakoulutus tullaan pitämään joulukuussa 2017. Lisätietoja lähempänä.

Kevät

Kevään 2017 pelinohjaajakoulutus pidetään 15.3.2017 klo 18-21 seuran toimistolla osoitteessa Leinikkitie 20, 01350 Vantaa.

Kurssille vaaditaan vähintään 10 osallistujaa.

Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ.

Lisätietoja seurakoordinaattori Tina Kuuselalta (tina.kuusela(a)tips.fi tai 0400 423 447).

Vantaan Energia
Aktia