Pelinohjaus

blockimage

Koulutukset - TiPS ry

Pelinohjaajakoulutus maaliskuussa 2017

Pelinohjaajakoulutus pidetään 15.3.2017 klo 18-21 seuran toimistolla osoitteessa Leinikkitie 20, 01350 Vantaa.
Pelinohjaajakurssit on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille. Pelinohjaajakurssi toimii hyvin ponnahduslautana myös erotuomariuralle. Kurssi on suunnattu erityisesti C14-ikäluokalle, mutta tervetulleita ovat myös vanhemmat juniorit ja aikuiset. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloon taas uudesta näkökulmasta ja antaa lisävalmiuksia toimia lasten kanssa. Pelinohjaajakurssin käyneet saavat toimia tuomareina Leikkimaailmaikäisten peleissä.
Kurssille vaaditaan vähintään 10 osallistujaa.
Koulutukseen pääset osallistumaan tästä linkistä
Lisätietoa saat tarvittaessa seurakoordinaattorilta Tina Kuuselalta (tina.kuusela(a)tips.fi tai 0400 423 447).

Suomen Palloliitto
Vantaan Energia Tips