Koulutukset

blockimage

E-tason valmentajakoulutus 11.5.2017

E-tason kurssi on Palloliiton valmentajakoulutusjärjestelmän ensimmäinen askel. Se tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta. Kurssi on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille, kaikille valmennuksesta tai lasten harjoittelusta kiinnostuneille sekä seurassa ja leireillä toimiville valmentajille/ohjaajille. Kaikilla TiPS:n valmentajilla pitää olla vähintään E-taso käytynä.
Kouluttajana toimii seuran valmennuspäällikkö Pasi Hyyhö, ja koulutuspaikkoina Tikkurilan urheilupuisto ja TiPS:n toimisto. Malliryhmänä P10 ja kurssilaiset käytännön osiossa.

Kurssin ohjelma:

• 16.45 -17.00 Aloitus (Tikkurilan up, pukukopit)
  • 17.00-18.00 Harjoituksen seuraaminen (Tikkurilan UP, iso tekis)
  • 18.00-20.00 Kurssin teoria (TiPS:n toimisto, Leinikkitie 20, 01350 Vantaa)
  • 20.00-21.30 Käytännön harjoitukset, kurssilaiset malliryhmänä (Tikkurilan up, hiekka)
HUOM! Varaa itsellesi harjoitusvarustus käytännön harjoitusta varten, kun kurssilaiset toimivat malliryhmänä.
Ilmoittautumiset tapahtuu ao. linkin kautta maanantaihin 8.5.2017 mennessä.
Lisätietoa antaa tarvittaessa: Pasi Hyyhö Valmennuspäällikkö Tikkurilan Palloseura Leinikkitie 20 01350 Vantaa Tel: + 358400519511 Email: pasi.hyyho@tips.fi www.tikkurilanpalloseura.fi

C-tason valmentajakoulutus

C-tason valmentajakoulutus siirtyy pidettäväksi syksyllä/alkutalvella 2017