Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja.

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Itä-Vantaalla Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Seura perustettiin vuonna 1958.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin.
Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.
blockimage

TiPS Toiminta