Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja.

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Itä-Vantaalla Tikkurilan, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Seura perustettiin vuonna 1958.

TiPS on laatuseura kaikilla mittareilla, niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin.
Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.
Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.

blockimage

TiPS Toiminta