Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura.

Tikkurilan Palloseura toteuttaa toimintaansa mahdollisimman laadukkaasti mahdollistaen kilpailemisen ja harrastamisen turvallisessa ympäristössä ja arvomaailmassa. Meillä pidetään huolta kaikkien kehittymisestä kohti omaa huippuaan.
Tikkurilan Palloseuran arvot: yhteisöllisyys, jatkuva kehittyminen, avoimuus, oikeudenmukaisuus ja kaiken perustana rakkaus jalkapalloon. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.
Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.
blockimage

TiPS Toiminta