Macron

Tikkurilan Palloseuralla on yhteistyösopimus Macronin kanssa. Seuran pelaajat siis harjoittelevat ja pelaavat Macronin varustuksessa. Varusteet tilataan ja ostetaan varustekaupasta https://macronfinland.fi/fi/yhteystiedot joko keskitetysti joukkuekohtaisesti tai pelaajakohtaisesti. Macron Finland toivoo tilauksia tehtäväksi ensisijaisesti joukkuekohtaisesti.

Kotipeliasu: Vihreä pelipaita, mustat shortsit, mustat sukat
Vieraspeliasu: Valkoinen pelipaita, valkoiset tai mustat shortsit, valkoiset tai mustat sukat. Vieraspelipaita on lapsiurheiluvaiheessa (U6-U11) vapaaehtoinen / joukkue päättää vanhempainkokouksessa. Tarvittaessa peleissä voidaan käyttää liiviä kotipelipaidan kanssa.

(Valtakunnallisissa sarjoissa shortsien / sukkien osalta tiukempia värimäärityksiä, jolloin valkoiset virallisena ensisijainen vaihtoehto. Muissa sarjoissa myös mustat käyvät.)

Harjoituspaita: Musta
Painatuksista ja tilausten yksityiskohdista joukkueilta löytyy tarkemmat ohjeet.
Macron

Macron yhteydet

Marja Eräpohja (MS Vantaa), 050 9957 014, marja@macronfinland.fi Miika Merivirta (MS Vantaa), 040 6786713, miika@macronfinland.fi
Juho Kirjonen (MS Turku, Tj.), 040 731 4425, juho@macronfinland.fi

MacronTUE
SEURATOIMINTAA!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia ja nauti jäseneduista. Liity Tikkurilan Palloseuran kannattajajäseneksi!

Tule mukaan!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​