MACRON

TiPS Macron -varustekauppa

Macron

Seuran urheiluasusteena on Macron seuramallisto.

MACRON PELIASUT

• peliasu (kotipelit) – vihreä pelipaita, mustat shortsit ja mustat sukat
  • peliasu (vieraspelit) – valkoinen pelipaita, mustat shortsit ja mustat sukat

MACRON TREENIASU

• TiPS Akatemia – musta paita, mustat shortsit ja mustat sukat
  • TiPS Vihreä ja TiPS Harraste – musta, valkoinen tai vihreä paita, mustat shortsit ja mustat sukat

MACRON VALMENTAJIEN/ TAUSTOJEN ASUT KAUDELLA 2018

• Värivalikoimista aina musta

KOTIPELIPAITAAN MAINOS

• Joukkueilla on kotipelipaidan etupuolen alaosasta 1 mainospaikka käytössä. Joukkueet saavat ottaa oman yhteistyökumppanin mainoksen ko. paikkaan.
  • Huom. Poikkeuksena Miesten ja naisten edustusjoukkueet.
  • Joukkueet saavat hankkia omia yhteistyökumppaneita ja sponsoreita, mutta ne eivät saa kilpailla seuran yhteistyökumppaneiden kanssa. Kaikki joukkueelle ulkopuolelta tulevat rahat (sponsorointi, yhteistyökumppanit, talkootuotot) tulee kierrättää seuran tilin kautta.

Macron Store Vantaa

Robert Huberintie 2 M
01510 VANTAA

Aukioloajat

• Tiistai klo 11-18
  • Keskiviikko klo 11-18

Muut noutoajat sovittavissa erikseen

Toni Niskanen
Myyntipäällikkö
Macron Store Vantaa
toni@macronfinland.fi

Tilausohjeet

SOVITTAMINEN
Suosittelemme aina ennen tilaamista sovittamaan seuravaatteet, jotta jokaiselle pelaajalle ja taustahenkilölle tulee varmasti oikean kokoinen vaate. Macronin seuravaatteet ovat yleisesti ottaen hieman istuvampaa mallia verrattuna muihin merkkeihin ja tästä syystä sovittaminen on suositeltavaa. Suuntaa-antavana neuvona voidaan sanoa, että mikäli olet kokoa L niin Macronin vaatteissa sinulle menee koko XL. Sovitusvaatteita ja niiden noutoa voit kysellä paikalliselta yhteyshenkilöltäsi Vantaan myymälästä.

TILAAMINEN
Rekisteröitymislinkki: http://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=tips
Tilaaminen tapahtuu seuran omasta verkkokaupasta, jonne on seurakohtainen rekisteröitymislinkki. Kopioi linkki verkkoselaimeesi ja tee rekisteröityminen loppuun asti. Huomioithan, että toimitus- ja laskutusosoitteet eivät ole välttämättä sama, eli täytä rekisteröityessä kaikki kentät huolella niin tilaaminenkin helpottuu. JOUKKUE-sarakkeeseen laitatte joukkueenne tiedot (esim. TiPS / T10). Rekisteröitymisen jälkeen sivun vasempaan laitaan tulee seurasi nimellä oleva verkkokauppa, josta löydät seurahinnalla olevat tuotteet ja lisävarusteet niin pelaajille kuin taustoille. Oikeus tilata laskulle avautuu, kun olemme vastaanottaneet rekisteröitymisenne ja tarkistaneet yhteystietonne sekä oikeutenne laskutukseen. Kiireellisissä tapauksissa olkaa yhteydessä omaan myymäläänne.
Toivomme, että tilaukset tulevat aina joukkueenjohtajan tai varustevastaavan kautta joukkueen yhteistilauksena, mutta esimerkiksi uuden pelaajan liittyessä joukkueeseen, voi tilauksen tehdä erillisenä tilauksena. Myös pelaajilla ja vanhemmilla on mahdollisuus tehdä yksityishenkilönä tilauksia verkkokaupan kautta seurahintaan. Yksityishenkilöiden tilausten maksaminen tapahtuu aina tilauksen yhteydessä, laskulle tilauksia saavat ainoastaan seuran nimeämät henkilöt kustakin joukkueesta/seurasta.
Kaikki suoraan verkkokaupan alla olevat tuotteet ovat valmiiksi hinnoiteltu seurahinnoin ilman painatuksia (pl. sublimaatiovaatteet), joista ei enää erikseen saa alennuksia. Kaikki muut tuotteet, jotka eivät ole seuran verkkokaupan alla, myymme seuran jäsenille 30% alennuksella ovh:sta joka on merkitty tuotteeseen. Sama 30% alennus koskee myös Turun sekä Vantaan myymälöissä olevia tuotteita pl. lisäravinteet ja -varusteet, salibandytuotteet, muut erillistuotteet sekä fanituotteet, joille on erillinen seurahinnoittelu. HUOM! Kaikki lääkintä- ja harjoitusvarusteet eivät ole tilattavissa verkkokaupan kautta vaan niitä voit kysellä ja ostaa suoraan myymälöistä.

PAINATUS
Voit tilauksien yhteydessä tilata kauttamme seuralogo-, nimikointi-, nimikirjain-, numero- tai sponsorilogopainatukset erillisen hinnaston mukaisesti. Mallistossa olevat tuotteet eivät sisällä automaattisesti mitään painatuksia, joten jokainen haluttu painatus pitää erikseen valita ostoskoriin mukaan tuotteiden tilauksen yhteydessä.
Voit valita painatuksen samalla kun valitset tilaamasi koot merkitsemällä PAINATUS-kohtaan rastin haluamanne painotuotteen kohdalle ja lisäämällä ne ostoskoriin. Sen jälkeen lataa Excel-tiedosto, johon voit merkitä haluamasi painatukset tuotekohtaisesti. Paino-ohjeilla täytetty Excel-tiedosto tulee lähettää tilauksen jälkeen osoitteeseen myynti@macronfinland.fi tai toni@macronfinland.fi. Merkitse sähköpostiin myös tilauksesi numero varmistaaksesi, että ohjeet menevät oikeaan tilaukseen. Epäselvissä tilanteissa olemme teihin yhteydessä aina ennen painatuksia.

TILAUSTEN TOIMITUS
Tilaukset voidaan toimittaa Postin tai Matkahuollon kautta omalle paikkakunnallenne, josta Posti/Matkahuolto ilmoittaa kun tuotteet ovat noudettavissa heidän toimipisteestään. Mikäli olet tilausvaiheessa valinnut noudon Vantaan myymälästä, tulee tässä tapauksessa ilmoitus suoraan Macronilta.

TiPS Toiminta

TiPS Futisleikkis & Perhefutis