Vahingon sattuessa

blockimage

Tikkurilan Palloseuralla ja Terveystalolla on yhteistyösopimus, jonka avulla seura pyrkii ohjaamaan pelaajien vammojen ja terveydenhoitoon liittyvät tehtävät Terveystalolle. Tavoitteena on paitsi ensiluokkainen terveydenhuolto myös avoin ja mutkaton yhteydenpito.
Kaikki Tikkurilan Palloseuran pelaajat sekä heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita Terveystaloon minkä tahansa vaivan johdosta.

Muistattehan Terveystalossa asioidessanne kertoa seuranne nimen ja varmistaa, että se kirjataan käynnin yhteyteen. Tämä paitsi helpottaa lääkärin työtä hänen tavatessaan urheilijoita vastaanotolla, seuran ilmoittaminen myös parantaa seurayhteistyösopimuksemme seurantaa.

Toimintaohje

Terveystalon ohje PV Vahingonkäsittelyn tapaturmavakuutusasiakkaille (= AON-pelipassivakuutetut)

Terveystalo on PV Vahingonkäsittelyn verkostokumppani.

Vahingon sattuessa toimi näin:
  1. Varaa vastaanottoaika lääkärille; 030 6000, www.terveystalo.com tai 050 560 8619. Kerro, että sinulla on PV Vahingonkäsittelyn vakuutus, tai jos varaat ajan netissä riittää, kun kerrot vakuutuksesta ilmoittautuessasi lääkäriasemalla.
  2. Ota lääkärikäynnille mukaan vakuutusnumero, Kela-kortti sekä ensimmäistä kertaa tapaturmaa hoidattaessasi rahaa tai muu maksuväline käynnin maksamista varten.
  3. Ensimmäistä kertaa tapaturmaa hoidattaessasi tee vahinkoilmoitus www.pvvahingonkasittely.fi
  4. Mikäli sinulla on muu vakuutus käytössäsi, toimi ko. vakuutusyhtiön ohjeistuksen mukaan.

Saapuessasi lääkärin vastaanotolle ilmoittaudu asiakaspalvelupisteessä. Muista ilmoittaa seurasi nimi (Tikkurilan Palloseura). Lääkärikäynnin jälkeen palaa aina asiakaspalvelupisteeseen ja esitä vakuutusnumero sekä Kela-kortti. Terveystalon lääkäriaseman asiakaspalvelupisteessä tarkistetaan vakuutusnumeron perusteella vakuutusturvasi.

Sinun tulee maksaa ensimmäinen käyntisi kokonaisuudessaan itse ja hakea korvaukset jälkikäteen vakuutusyhtiöltä. (Vaikka omavastuusi olisi 0 €). Seuraavat käynnit voidaan laskuttaa vakuutusyhtiöltä suoraan, mikäli toimitat vahinkonumeron Terveystalolle.
Omavastuu peritään kerran yhtä tapaturmaa kohden, ja kun olet sen maksanut, ilmoita seuraavilla kerroilla, että omavastuu on maksettu. (Leikkauksista peritään erillinen omavastuu.)Magneettitutkimus

Jos tarvitset magneettitutkimusta, hoitava lääkäri tekee sinulle lähetteen ja maksusitoumuspyynnön tutkimusta varten. Olethan kuitenkin itse myös yhteydessä PV Vahingonkäsittelyn palvelunumeroon maksusitoumusasioissa 010 843 9930.


Leikkaus

Jos tarvitset leikkausta, hoitava lääkäri pyytää erillisen maksusitoumuksen vakuutusyhtiöltä ja antaa sinulle yhteystiedot Terveystalon sairaalaan. Huomaathan, että omavastuuosuus peritään vakuutusehtojen mukaisesti leikkauksen jälkeen.

Yhteystiedot

Ajanvaraus 030 6000, www.terveystalo.com tai 050 560 8619

Terveystalo Kamppi
Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki

Yleislääkäripäivystys   24/7
Kuvantaminen                 24/7
Laboratorio                       24/7

Tapaturmapäivystys
Arkisin                               8.00-22.00
Viikonloppuisin         12.00-22.00

Hammaslääkäripalvelut päivystävät arkisin ja viikonloppuisin

Muita Terveystalon toimipisteitä lähelläsi  ovat mm. Terveystalo Tikkurila, Terveystalo Myyrmäki, Terveystalo Kaari ja Terveystalo Ruoholahti


Tikkurilan Palloseuran yhteyshenkilö

Kehityskoordinaattori Ville Toivonen
050 560 8619
ville.toivonen@terveystalo.com


Lisää tietoa Terveystalo Sportista löydät TÄÄLTÄ.

Urheilijan terveystarkastus

Urheilijan terveystarkastuksen avulla selvität kuntotilanteesi, ehkäiset mahdollisia vammoja ja parannat mahdollisuuksiasi saavuttaa tavoitteesi. Liikunta on näin turvallisempaa ja tehokkaampaa. Liikkujan henkinen tai fyysinen vire eivät aina syystä tai toisesta ole kohdallaan. Väsyttää henkisesti, fyysisessä jaksamisessa on ongelmia, kestävyys voisi olla parempikin…

Urheilijan terveystarkastus arvioi liikkujan nykytilanteen ja selvittää hänen rakenteellisia riskejään. Tarkastus auttaa ennaltaehkäisemään vammoja ja tehostamaan harjoittelua. Se auttaa löytämään oikean suhteen rasitukseen ja lepoon. Terveystarkastus perustuu taustatietoja selvittävään esitietolomakkeeseen, ennakkoon tehtävään laboratoriotutkimukseen ja EKG:hen sekä lääkärintarkastukseen.

Lue lisää urheilijan terveystarkastuksesta täältä. Terveystalo Sportin yhteistyöseurat ovat vuonna 2018 oikeutettuja saamaan tarkastuksen yhteistyöhintaan 148 € (norm. 174 €).

Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

Terveystalo on avannut asiakkaidensa käyttöön uuden sähköisen asioinnin Oma Terveys -palvelun. Maksuton palvelu mahdollistaa omien terveystietojen, kuten reseptien, laboratoriotutkimusten tuloksien ja vastaanottoaikojen tarkastelun internetin välityksellä. Jos esimerkiksi laboratoriotutkimuksia on tehty Terveystalossa useita, näkyvät ne kaikki palvelussa.

Sähköinen palvelu on asiakkaalle helppo tapa tiedon saamiseen, koska hän voi tehdä sen kellonajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Terveystalon Oma Terveys -palvelua voi käyttää internetin välityksellä mistä vain verkkoyhteyksien ääreltä. Palvelu on suojattu SSL-suojauksella. Se salaa tietoliikenteen siten, ettei kukaan ulkopuolinen pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. Palvelussa on myös vahva tunnistautuminen: kirjautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Terveystalon Oma Terveys -palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessa https://www.terveystalo.com/omaterveys. Palvelussa näkyvät muun muassa menneet ja tulevat vastaanottokäynnit, diagnoosit, laboratoriotulokset ja kuvantamislausunnot, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot, kuten verenpaine. Tulosten lisäksi palvelusta saa raja-arvot ja suosituksen jatkohoidosta.Terveystalo Kamppi päivystää 24/7. Myös laboratorio ja röntgen palvelevat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, myös ilman ajanvarausta.
Terveystalon asiakaspalvelu: www.terveystalo.com ja puh. 030 6000.

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Työllistämme ja tuotamme palvelut Suomessa. Sen merkiksi meille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Vahingon sattuessa seuran toimihenkilölle

Tikkurilan Palloseuran kaikki toimijat on vakuutettu Tuplaturva-vakuutuksella. Lisäinfoa ko. vakuutuksesta löydät TÄÄLTÄ.

Lähde: https://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Yhteistyökumppanit

Widget Area

Please login and add some widgets to this widget area.

Widget Area

Please login and add some widgets to this widget area.

Widget Area

Please login and add some widgets to this widget area.

Widget Area

Please login and add some widgets to this widget area.

Widget Area

Please login and add some widgets to this widget area.

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​