Vahingon sattuessa & Fysioterapia

blockimage

Vahingon sattuessa

Ohjeet pelaajalle, jolla Palloliiton AON-vakuutus

Toimintaohjeet AON-pelipassivakuutetulle tapaturman sattuessa löydät TÄÄLTÄ. Vahingonkäsittelijänä toimii PV Vahingonkäsittely.

Vahinkoilmoituksen täyttämiseen tarvitaan pelaajan PalloID, joka näkyy pelaajan tiedoissa Pelipaikassa ja Futis-sovelluksessa. Jos et löydä PalloID:tä, ole yhteydessä seuraan.

Ohjeet pelaajalle, jolla oma vakuutus

Pelaaja, jolla on oma vakuutus toimii vahinkotilanteessa oman vakuutusyhtiön ohjeiden mukaisesti.

Ohjeet seuran toimihenkilölle

Tikkurilan Palloseuran kaikki toimijat on vakuutettu Tuplaturva-vakuutuksella. Lisäinfoa ko. vakuutuksesta löydät TÄÄLTÄ.

Lähde: https://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Fysioterapia

Auron

Auron on Suomen johtava fysioterapian, kuntoutuksen sekä fyysisen hyvinvoinnin asiantuntija, jolla on tällä hetkellä 10 omaa toimipistettä sekä yli sata yhteistyökumppania ympäri Suomen.

Auronissa tehdään töitä yli 40 vuoden kokemuksella. Auronin visio on olla Suomen laadukkain ja arvostetuin fyysisen hyvinvoinnin yritysketju sekä alan tunnetuin brändi.

Tikkurilan Palloseura suosittelee ja ohjaa kaikki pelaajansa sekä ennaltaehkäisevään hoitoon kuin loukkaantumisten jälkihoitoon Auronin Tikkurilan Kuntoasemalle.

TiPS Toiminta

TiPS Futisleikkis & Perhefutis