Uudet pelaajat

blockimage

Yhtenä Suomen ja Uudenmaan piirin suurimmista seuroista TiPS tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden harrastaa ja kilpailla, mahdollisuuden kehittyä omalle haluamallesi tasolle hyvän valmennuksen alaisuudessa.

Harrastamisen voit aloittaa jo 3-vuotiaana TiPS:n Aktia Futisleikkiksessä.

Kuusi vuotta täyttäneille lapsille aloitamme joka kevät oman ikäluokkatoiminnan. Tätä vanhemmilla lapsille, nuorille ja aikuisille meillä löytyy omat toimivat joukkueet.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat liittyä hyvään ja isoon TiPS-perheeseen, niin voit olla suoraan yhteyksissä ikäluokkasi joukkueisiin ja siellä joukkueenjohtajaan. Joukkueiden sivulle pääset täältä.

Lisätietoja seuran toiminnasta voit tiedustella seuran toimistolta ja seurakoordinaattori Tina Kuuselalta.

Yhteystiedot

Tiina Kuusela Seurakoordinaattori 050 453 2017 ark klo 10:00-15:00 tiina.kuusela[a]tips.fi
TiPS Toimisto 050 453 2017 ark klo 10:00-15:00 toimisto[a]tips.fi

Futisleikkis TiPS