TiPS Hakunila

Tikkurilan Palloseura on perustanut kaupunginosajoukkueita Hakunilaan. Ensimmäiset ikäluokat aloittivat toimintansa elokuussa 2017, ja nyt uusimpina ikäluokkina mukaan tulevat P12-13 sekä T12-13 huhtikuussa 2018.

TiPS Hakunilassa toimivat ikäluokat 2008-2013 -syntyneille pojille ja tytöille.

Lisää TiPS Hakunilan toiminnasta, mm. harjoitusajat ja -paikat sekä joukkueiden yhteystiedot löydät ikäluokkakohtaisilta sivuilta Joukkueet-sivuilta.

Samat vuorot jatkuvat läpi kesän 2018 kaikilla joukkueilla. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Kim Kuusisto, kim.kuusisto(a)tips.fi / 0405509851

Tikkurilan Palloseura ry.

TiPS on laatuseura kaikilla mittareilla, niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin.
Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.

Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.