TiPS-joukkuetoiminta

Tikkurilan Palloseura on uudisti valmennustoimintansa 1.11.2017.

Tarjoamme laadukasta valmennusta sekä toimintaympäristön, jossa pelaajat voivat kehittyä ja harrastaa omien tavoitteiden mukaisesti.

blockimage
Seuran valmennustoiminta jakaantuu kolmeen osaan:
TiPS Akatemiaan, TiPS Vihreään ja TiPS Harrasteeseen.

TiPS Akatemian toiminta on tavoitteellista kilpatoimintaa ja toiminta on tarkoitettu tavoitteellisille kilpapelaajille. Akatemian valmennuksesta vastaa seuran valmennuspäällikkö. Valmentajat ovat seuran valitsemia koulutettuja ja palkattuja ammattivalmentajia. Akatemiajoukkueiden valmentajat valitaan elokuuhun mennessä. Joukkueet muodostetaan syksyn aikana ja Akatemiajoukkueet aloittavat toiminnan marraskuussa. Akatemiajoukkueiden pelaajavalinnoista vastaa seuran valmennuspäällikkö yhdessä ikäluokan Akatemiajoukkueen päävalmentajan kanssa. Akatemiajoukkueet harjoittelevat ja pelaavat yhtenäisen valmennuslinjauksen mukaisesti. Pelaajien kehittymistä seurataan säännöllisesti kauden aikana testeillä ja Akatemiajoukkueet tekevät tiivistä yhteistyötä TiPS Vihreän kanssa.
TiPS Vihreä tarjoaa laadukasta haastejoukkuetoimintaa. Joukkueessa on laadukas valmennus ja haastejoukkueet toimivat tiiviissä yhteistyössä ikäluokan Akatemiajoukkueiden kanssa. Pelaajien liikkuminen on säännöllistä joukkueiden välillä. TiPS Vihreän valmennuksesta vastaa seuran valmennuspäällikkö. Ikäluokan Akatemiajoukkueen päävalmentaja vastaa koko ikäluokan valmennustoiminnasta seuran valmennuslinjauksen mukaisesti. Ikäluokkien valmennustoiminta saa vahvan perustan valmennukselliseen sisältöön seuran valmennuslinjasta. Joukkueet muodostetaan syksyn aikana ja Haastejoukkueet aloittavat toiminnan marraskuussa.
TiPS Harrasteen toiminta on kaikille avointa toimintaa. Harrasteessa tarjotaan kaikille mahdollisuus harjoitella ja pelata jalkapalloa. Harrastetoiminta on yleensä kerran viikossa tapahtuvaa kerhomuotoista jalkapalloharrastamista. Toiminnan pääpainona on liikkumisen ilo, lajin perustaitojen oppiminen ja harrastaminen. Valmennuksellinen perusta tulee Harrasteen puolella seuran valmennuslinjasta. TiPS harrasteen toiminnasta ja valmennuksesta vastaa seuran seurakoordinaattori. TiPS Harrasteesta on mahdollista siirtyä myös TiPS Vihreään ja sieltä eteenpäin TiPS Akatemiaan kehittymisen myötä.

Terveystalo
Aktia