ME OLEMME
TIKKURILAN PALLOSEURA!

Pelipassi 

Pelipassi on Palloliiton määrittelemä kilpailulisenssi, joka antaa oikeuden pelata virallisissa kotimaan otteluissa, Palloliiton sarjat ja jotkut kotimaan turnaukset vaativat pelaajalta voimassaolevan pelipassin. 

Pelipassi ostetaan kerran vuodessa ja on voimassa 1.1. – 31.12. välisen ajan.

Pelipassit ostetaan seuran toimesta vuosittain. Uuden pelaajan liittyessä joukkueeseen, joukkueenjohtaja laittaa seurakoordinaattorille viestin pelaajasta ja pelipassin (ja vakuutuksen) tarpeesta. 

Pelipassilla saa myös alennuksia ottelulipuista sekä muita tarjouksia.

Vakuutus

Jokaisella pelaajalla tulee olla vakuutus, joka kattaa palloilulajit ja kilpailutoiminnan. Vakuutus voidaan pelaajalle ostaa pelipassin oston yhteydessä. Pelaaja voi käyttää myös olemassa olevaa vakuutustaan, vakuutusnumero ja vakuutusyhtiö ilmoitetaan joukkueenjohtajalle. 

Lisätietoja ja hinnat pelipassista ja pelipassin yhteydessä ostettavasta vakuutuksesta 

Pelaajasiirrot

Tikkurilan Palloseuraan siirtyvien pelaajien siirron käynnistää seura. Joukkueenjohtaja ilmoittaa seurakoordinaattorille seuraavat tiedot: 

Pelaajan nimi

Pallo ID (jos ei tiedossa, syntymäaika)

Vanha seura

Siirrettävä laji (jalkapallo/futsal)

Vanhalla seuralla on 7 vrk aikaa reagoida siirtoon. Yleisin siirron hylkäämisen syy on pelaajan maksamattomat laskut vanhaan seuraan. Huolehdi siis, että maksuvelvoitteet on hoidettu kuntoon, ennen uuteen seuraan siirtymistä. 

Siirrosta tulee maksettavaksi siirtomaksu joukkueelle. Joukkue sopii sisäisesti laskuttaako siirtomaksun pelaajalta. Edustusoikeus Tikkurilan Palloseurassa astuu voimaan siirtomaksun maksuhetkestä

Tikkurilan Palloseura noudattaa siirroissa Palloliiton pelaajasiirron eettisiä suosituksia https://www.seuraohjelma.fi/seuranhallinto/jalkapalloelamankouluna/respect/getfile.php?file=357

Siirroissa huomioitava siirtoikkunat jolloin pelaaja voi vapaasti siirtyä. Vapaa siirtoaika päättyy 27.2. Vanhan seuran suostumuksella voi siirtyä 28.2.-2.9. välisellä ajalla. Siirtoa ei voida evätä tuona aikana junioripelaajalta ennen, kuin sinä vuonna, jolloin hän täyttää 12 vuotta. (Lähde Palloliiton kilpailumääräykset §13)

Mikäli pelaaja haluaa lopettaa joukkueen toiminnassa tulee olla yhteydessä oman joukkueen joukkueenjohtajaan.

TULE
MUKAAN JOUKKUETOIMINTAAN!

Tule mukaan!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​