Pelaajasiirrot, pelipassit ja vakuutukset

blockimage

Pelipaikka on Palloliiton jäsenrekisteri, johon rekisteröidään pelaajat, erotuomarit, valmentajat ja toimihenkilöt. Pelipaikassa hallinnoidaan pelaajien edustusoikeuksia sekä pelipasseja ja AON pelipassivakuutuksia.

Seura hoitaa uusien pelaajien lisäämiset järjestelmään, korttelipassien ja AON pelipassivakuutusten ostot sekä seurasiirrot seuraan tulevien pelaajien osalta.

Uusi seura aloittaa aina siirtopyynnön. Seurasta lähtevien pelaajien tulee olla uuteen seuraansa yhteydessä siirron käynnistämiseksi. Pelaajasiirroissa on huomioitava, ettei ajanjaksolla 3.9.-15.11. voi siirtyä. Tämä karenssi ei koske leikkimaailmaikäisiä (alle 12v). Vapaa siirtoaika päättyy 27.2. Pelaaja voi kuitenkin siirtyä 28.2.-2.9. välisellä ajalla vanhan seuran suostumuksella.

Kauden 2018 pelipassien ja AON vakuutusturvan tiedot ja hinnat löydät TÄÄLTÄ.

Huomioithan:
  • Pelipaikkaan liittyvien pyyntöjenne käsittely voi viedä muutaman arkipäivän. Pyynnöt toimitetaan kootusti joukkueenjohtajan kautta sähköpostitse osoitteeseen tina.kuusela(a)tips.fi
  • Vanhalla seuralla on 7 vrk aikaa reagoida siirtopyyntöön. Käynnistä siirto hyvissä ajoin.
  • Luetteloinnin muutoksia ei tarvitse enää tehdä, eli pelaajan siirtyessä saman seuran sisällä joukkueesta toiseen noudatetaan kilpailumääräyksiä.
  • Edustusoikeuden siirto sekä pelipassi ja AON vakuutusturva astuvat voimaan maksuhetkestä, eivät tilaushetkestä.
  • Siirtomaksu maksetaan jalkapallon ja futsalin osalta täysimääräisenä, vaikka molemmat lajit siirrettäisiin yhtä aikaa. Siirto on maksuton, jos pelaajan rekisteröinti ei ole ollut aktiivisena kuluvalla tai edellisellä pelikaudella.

Pelipassin/AON vakuutusturvan osto rekisteröidylle seuran pelaajajäsenelle

• Pelaajan tai vanhemman tulee hankkia Pelipassi TÄÄLTÄ
  • Joukkueenjohtajilla mahdollisuus Pelipaikan rajattuihin käyttöoikeuksiin marras-joulukuussa

Korttelipassin/AON vakuutusturvan osto rekisteröidylle seuran pelaajajäsenelle

• Pallo-ID
  • Ostettavat tuotteet (pelipassi/korttelipassi ja/tai vakuutus) (Huom! Jos pelaajalla on oma vakuutus, tulee siitä toimittaa todistus joukkueenjohtajalle. Pohja vakuutustodistukseen TÄÄLLÄ.)
  • Sähköpostiosoite, johon lasku ostetuista tuotteista toimitetaan

Pelipaikkaan lisättävä uusi, jalkapalloharrastuksen aloittava pelaaja

• Ilmoittaudu seuran pelaajajäseneksi TÄÄLLÄ
  • Pelaajan nimi

Seurasiirto - Tikkurilan Palloseuraan siirtyvä pelaaja

• Ilmoittaudu seuran pelaajajäseneksi TÄÄLLÄ
  • Vanha seura
  • Siirrettävä laji (jalkapallo/futsal)
  • Sähköpostisoite, johon siirron kirjaamismaksulasku toimitetaan maksettavaksi

Joukkueenjohtaja, kerrothan pelaajalle/pelaajan huoltajalle, että pelaaja rekisteröidään Palloliiton jäsenrekisteriin Pelipaikkaan ja hänelle muodostuu edustusoikeus Tikkurilan Palloseuraan.

Seurasiirto - Tikkurilan Palloseurasta siirtyvä tai lopettava pelaaja

Joukkueiden toiminta mitoitetaan ja kustannukset lasketaan kauden alussa olevan pelaajamäärien mukaan. Tikkurilan Palloseura ry on seurana vastuussa joukkueidensa toiminnan jatkuvuuden turvaamisesta sekä siitä, ettei joukkueiden pelaajien harrastaminen vaarannu.

Siirto-oikeuden myöntämistä koskeva sääntömääräys:
Mikäli pelaaja siirtyy kesken kauden toiseen seuraan tai lopettaa, on hän velvollinen maksamaan joukkueelle kuluvan kuukauden ja seuraavien kolmen (3) kuukauden toimintamaksun joukkueen talouden turvaamiseksi.

Tikkurilan Palloseuran joukkueet ovat sitoutuneet noudattamaan näitä sääntöjä. Siirrot kesken kilpailukauden käsitellään aina seuran hallituksessa.

Lähde: Urheilun oikeusturvalautakunnan päätös 28/2016

Pelipaikkaan rekisteröitävä joukkueen toimihenkilö

Liittohallituksen (15.8.2016) päätöksellä vuoden 2017 kilpailumääräyksiin lisätään pykälä, jonka mukaan TASO-järjestelmän sähköiseen ottelupöytäkirjaan voidaan jatkossa merkitä vain rekisteröidyt joukkueiden taustahenkilöt. Näin ollen jatkossa Pelipaikkaan rekisteröidään joukkueiden taustahenkilöt (valmentaja, joukkueenjohtaja, huoltaja, fysioterapeutti, lääkäri).

Rekisteröityminen onnistuu Palloliiton suositusten mukaisesti henkilökohtaisesti seuraavien ohjeiden avulla.

• Rekisteröityminen Pelipaikka järjestelmän käyttäjäksi
  • Toimihenkilöroolin lisääminen yksittäiselle henkilölle / pelaajalle

Rekisteröintiin tarvittavat tiedot:

• Henkilötunnus
  • Kansalaisuus
  • Kotiosoite
  • Sähköpostisoite
  • Puhelinnumero

Valmentajien osalta Pelipaikkaan täytetään myös koulutustaso.

TiPS Toiminta

TiPS Futisleikkis & Perhefutis