Jäseneksi

blockimage

Tervetuloa Tikkurilan Palloseuran jäseneksi!

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu vuodesta 2016 alkaen pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Liittymällä 1.11.2017 jälkeen seuran jäseneksi on jäsenyys voimassa kauden 2018.

Liity tästä TiPS:n pelaajajäseneksi:

Pelaajajäsen (20€ jäsenmaksu + 145€ seuran toimintamaksu)

Haluatko liittyä kannatusjäseneksi? Hienoa! Liity tästä:

Jäsen (20€ jäsenmaksu)

*** Etkö saanut vahvistusviestiä ja laskua heti ilmoittautumisen jälkeen? Tarkista tällöin sähköpostisi roskapostit. ***

Huomio! Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on seuran pelaajajäseneksi ilmoittautuminen ja maksujen maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.

Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu kaudelle 2018

Jäsen- ja toimintamaksut kaudelle 2018 laskutetaan sähköpostitse suoraan jäseneltä tai hänen huoltajaltaan jäsenrekisterin osoitetietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteritiedot ovat oikeelliset.
Seuran uudet jäsenet (pelaajajäsen tai jäsen) ilmoittautuvat yllä olevalla linkillä. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen kuin pelaaja edustaa seuraa.

• Jäsenmaksu 20 euroa
  • Pelaajajäsenen toimintamaksu 145 euroa
Alennukset
  • Sisaralennettu hinta 1) 95 euroa >> Vanhimmasta sisaruksesta täysi toimintamaksu, nuoremmista sisaralennettu.
  • Puolivuotismaksu 2) 95 euroa >> Uusi pelaaja, joka aloittaa kesäkuussa 2018 tai myöhemmin.

TiPS Toiminta

Futisleikkis TiPS