Jäseneksi

Tervetuloa Tikkurilan Palloseuran jäseneksi!

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Liittymällä 1.11.2022 jälkeen seuran jäseneksi on jäsenyys voimassa kauden 2023.

Jäsenmaksu on kaikille sama. Kausimaksu määräytyy syntymävuoden perusteella

Jäsen- ja kausimaksu kaudelle 2023

Jäsen- ja kausimaksut laskutetaan jo rekisteröityneeltä jäseneltä tai hänen huoltajaltaan suoraan myClubin kautta, ja lasku lähtee myös sähköpostitse jäsenrekisteritietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteritiedot ovat ajan tasalla sekä oikeelliset.

Seuran uudet jäsenet rekisteröityvät yllä olevan linkin kautta seuran jäseneksi.
Jäsen- ja kausimaksu tulee olla maksettuna ennen kuin pelaaja voi edustaa seuraa.

Jäsenmaksu ajalla 1.11.2022-31.10.2023 :

 • Kaikki seuran jäsenet maksavat jäsenmaksun, jonka suuruus on 40 €.
 • Aikuisten futiskoulu, minifutis, perhefutis ja nuorten harrasteryhmä eivät kuulu laskutettavien piiriin.
 • Edustusjoukkueen pelaajat ovat seuran jäseniä ja maksavat jäsenmaksun.
 • Jäsenmaksua ei peritä syyskuun jälkeen, eli syyskuun jälkeen seuran toimintaan liittyvät liitetään jäseniksi 1.11. alkaen. HUOM. Tällöin jäsenellä ei ole äänioikeutta syyskokouksessa.
 • Kannatusjäsenmaksu on myös 40 €. Vihreällä sykkeellä -jäsenenä tuet suomalaisen jalkapallon tulevia lupauksia, nautit jäseneduista ja saat ilmaisen sisäänpääsyn edustusjoukkueen kotipeleihin.

 

 

Jäsenmaksun lisäksi tulee kausimaksu seuraavasti:

 

Kausimaksut ajalla 1.11.2022-31.10.2023: 

 • Kausimaksun suuruus on juniorijäseniltä 165 €.
 • Kausimaksu laskutetaan kaikilta ikäluokilta 2017-syntyneistä lähtien ja se laskutetaan yhdessä erässä (maksu on mahdollista jakaa kahteen erään, ottamalla yhteyttä seuraan).
 • Aikuisjäsenten kausimaksu on 70 €, joihin kuuluvat M2, M3, Naiset ja Akat joukkueiden pelaajat.
 • Futsal-jäsenten kausimaksu on 70 €, joita siis ovat VAIN futsalia harrastavat pelaajat.
 • Sisarusalennetun pelaajan kausimaksu on 100 €. Sisarusalennus koskee yhden täyden kausimaksun maksavan pelaajan sisaruksia, käytännössä siis vanhin sisarus maksaa normaalin kausimaksun ja muut alennetun.
 • Maksujen porrastus: Huhtikuun jälkeen aloittavan pelaajan laskutus per jäljellä olevat kuukaudet eli toukokuun alusta lähtien laskutetaan 13,75€ per jäljellä oleva kuukausi (tai alennettu hinta, mikäli alempi kausimaksu) lokakuun loppuun asti. Jäljellä olevat kuukaudet laskutetaan yhdessä erässä.

Huomio! Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on pelipassin, seuran jäsen- ja kausimaksun maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.

 
Alennukset kausimaksusta
 • Sisarusalennetun pelaajan  kausimaksu on 100 €. Sisarusalennus koskee  yhden täyden kausimaksun maksavan pelaajan sisaruksia.
 
Huom: Jäsen- ja kausimaksuja ei palauteta. 
 
Tarvetta taloudelliselle tuelle? Tutustu näihin lasten harrastamisen tukijoihin.

Jäsenrekisteriin tallennettuja rekisteröityä koskevia tietoja luovutetaan Suomen Palloliitolle urheilutoimintaan osallistumiseen vaadittavan lisenssin rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Suomen Palloliiton ylläpitämässä Pelipaikka-rekisterissä. Lisätietoja Suomen Palloliiton noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta https://www.palloliitto.fi/tietosuoja/

Jäsen- ja kausimaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista seura saa yhteistyösopimuksista ja järjestämistään toiminnoista.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja, ja tavoitteellinen kilpailu-, haaste ja harrastetoiminta vaatii seuralta päätoimisia työntekijöitä.

Seuran tehtävät liittyvät toimintalinjaan, valmennuslinjaan ja seuran strategisten linjauksien johtamiseen, pelaajakehitykseen, joukkueiden tukitoimiin, olosuhteisiin, koulutuksiin, operatiivisiin talous- ja hallintotehtäviin sekä viestintään.

Seura mahdollistaa harjoitteluolosuhteet, toimistotilat, tapahtumat ja muut seuran varaamat tilat.

Seuran tehtävänä on myös järjestää monipuolista toimintaa joukkuetoiminnan rinnalla mm. futisleikkistä, perhefutista, aikuisfutista, leiritoimintaa.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

Jäsenrekisteriseloste

 

 

Maksut lopettaessa

Kesken kauden lopettaessa joukkue on oikeutettu perimään 3kk kuukausimaksut ja myös muut velvoitteet tulee olla hoidettuna. Mikäli lopetusilmoitus on tehty kuukauden 7. päivään mennessä, luetaan kyseinen kuukausi yhdeksi maksuvelvoitteeksi. Pelaaja on oikeutettu osallistumaan toimintaan niin kauan kuin maksaa maksuja. 

 

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​