Jäseneksi

Tervetuloa Tikkurilan Palloseuran jäseneksi!

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Liittymällä 1.11.2020 jälkeen seuran jäseneksi on jäsenyys voimassa kauden 2021.

Jäsenmaksu on kaikille sama. Kausimaksu määräytyy syntymävuoden perusteella.

Jäsen- ja kausimaksu kaudelle 2021

Jäsen- ja kausimaksut laskutetaan jo rekisteröityneeltä jäseneltä tai hänen huoltajaltaan suoraan sähköpostitse jäsenrekisteritietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteritiedot ovat oikeelliset.

Seuran uudet jäsenet rekisteröityvät yllä olevan linkin kautta seuran jäseneksi.
Jäsen- ja kausimaksu tulee olla maksettuna ennen kuin pelaaja voi edustaa seuraa.

Jäsenmaksu 30€

Jäsenmaksun lisäksi kausimaksu seuraavasti:

Nappulajäsen 165€ (2013-2015 -syntyneet) – Laskutetaan kahdessa erässä.

Juniorijäsen 165€ (2001-2012 -syntyneet) – Laskutetaan kahdessa erässä.

Aikuisjäsen 70€ (2000 ja aiemmin syntyneet)

Huomio! Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on seuran jäsen- ja kausimaksun maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.
Alennukset kausimaksusta
  • Sisaralennettu kausimaksu nappula- ja juniorijäsenelle 100€ >> Vanhimmasta sisaruksesta täysi kausimaksu, nuoremmista sisaralennettu.
  • Puolivuotiskausimaksu 115€ >> Uusi pelaaja, joka aloittaa 1.6.2021 tai myöhemmin.

Jäsenrekisteriin tallennettuja rekisteröityä koskevia tietoja luovutetaan Suomen Palloliitolle urheilutoimintaan osallistumiseen vaadittavan lisenssin rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Suomen Palloliiton ylläpitämässä Pelipaikka-rekisterissä. Lisätietoja Suomen Palloliiton noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta https://www.palloliitto.fi/tietosuoja/

Jäsen- ja kausimaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista seura saa yhteistyösopimuksista ja järjestämistään toiminnoista.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja, ja tavoitteellinen kilpailu-, haaste ja harrastetoiminta vaatii seuralta päätoimisia työntekijöitä.

Seuran tehtävät liittyvät toimintalinjaan, valmennuslinjaan ja seuran strategisten linjauksien johtamiseen, pelaajakehitykseen, joukkueiden tukitoimiin, olosuhteisiin, koulutuksiin, operatiivisiin talous- ja hallintotehtäviin sekä viestintään.

Seura mahdollistaa harjoitteluolosuhteet, toimistotilat, tapahtumat ja muut seuran varaamat tilat.

Seuran tehtävänä on myös järjestää monipuolista toimintaa joukkuetoiminnan rinnalla mm. futisleikkistä, perhefutista, aikuisfutista, leiritoimintaa.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

Jäsenrekisteriseloste