Jäseneksi

blockimage

Tervetuloa TiPSin jäseneksi!

huom. Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on seuran pelaajajäseneksi ilmoittautuminen ja maksujen maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu vuodesta 2016 alkaen pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Liittymällä 1.11.2016 jälkeen seuran jäseneksi on jäsenyys voimassa kauden 2017.

Liity tästä Tikkurilan Palloseuran jäseneksi:

Jäsen (20€)

Pelaajajäsen (20€+145€)

**Etkö saanut vahvistusviestiä ja laskua heti ilmoittautumisen jälkeen? Tarkista tällöin sähköpostisi roskapostit.**

Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu kaudelle 2017

Jäsen- ja toimintamaksut kaudelle 2017 laskutetaan sähköpostitse suoraan jäseneltä tai hänen huoltajaltaan jäsenrekisterin osoitetietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteri tiedot ovat oikeelliset. Seuran uudet jäsenet (pelaajajäsen tai jäsen) ilmoittautuvat yllä olevalla linkillä. Jäsenmaksu tulee olla maksettu, ennen kuin pelaaja edustaa seuraa.

• Jäsenmaksu 20 euroa
  • Lisäksi pelaajajäsenen toimintamaksu on 145 euroa (koko kausi)
Alennukset
  • Sisaralennettu hinta 1) 95 euroa. Vanhimmasta sisaruksesta koko maksu ja nuoremmista sisaralennettu.
  • Puolivuotismaksu 2) 95 euroa. Uusi pelaaja, joka aloittaa syyskierroksella elokuussa 2017 tai myöhemmin.

Klikkaa alla oleva linkki auki ja lue mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää.

Mitä jäsenmaksu pitää sisällään?

TiPS Toiminta

Futisleikkis TiPS