Jäseneksi

blockimage

GDPR - Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Jäsenrekisteriin tallennettuja rekisteröityä koskevia tietoja luovutetaan Suomen Palloliitolle urheilutoimintaan osallistumiseen vaadittavan lisenssin rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Suomen Palloliiton ylläpitämässä Pelipaikka-rekisterissä. Lisätietoja Suomen Palloliiton noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta https://www.palloliitto.fi/tietosuoja/

Tervetuloa Tikkurilan Palloseuran jäseneksi!

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu vuodesta 2016 alkaen pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Liittymällä 1.11.2017 jälkeen seuran jäseneksi on jäsenyys voimassa kauden 2018.

Liity tästä TiPS:n pelaajajäseneksi:

Pelaajajäsen (20€ jäsenmaksu + 145€ seuran toimintamaksu)

1.6.2018 jälkeen 20€ jäsenmaksu + 90€ seuran toimintamaksu

Haluatko liittyä kannatusjäseneksi? Hienoa! Liity tästä:

Jäsen (20€ jäsenmaksu)

*** Etkö saanut vahvistusviestiä ja laskua heti ilmoittautumisen jälkeen? Tarkista tällöin sähköpostisi roskapostit. ***

Huomio! Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on seuran pelaajajäseneksi ilmoittautuminen ja maksujen maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.

Jäsen- ja toimintamaksu kaudelle 2018

Jäsen- ja toimintamaksut kaudelle 2018 laskutetaan sähköpostitse suoraan jäseneltä tai hänen huoltajaltaan jäsenrekisterin osoitetietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteritiedot ovat oikeelliset.

Seuran uudet jäsenet (pelaajajäsen tai jäsen) ilmoittautuvat yllä olevalla linkillä. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen kuin pelaaja edustaa seuraa.

• Jäsenmaksu 20 euroa
  • Pelaajajäsenen toimintamaksu 145 euroa
Alennukset toimintamaksusta
  • Sisaralennettu hinta 1) 95 euroa >> Vanhimmasta sisaruksesta täysi toimintamaksu, nuoremmista sisaralennettu.
  • Puolivuotismaksu 2) 90 euroa >> Uusi pelaaja, joka aloittaa 1.6.2018 tai myöhemmin.

Jäsenrekisteriseloste

TiPS Toiminta