Jäseneksi

Tervetuloa Tikkurilan Palloseuran jäseneksi!

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Liittymällä 1.11.2023 jälkeen seuran jäseneksi on jäsenyys voimassa kauden 2024.

Jäsenmaksu on kaikille sama. Kausimaksu määräytyy syntymävuoden ja jäsenlajin perusteella


Liity Tikkurilan Palloseuran jäseneksi!

Jäsen- ja kausimaksu kaudelle 2023-2024

Jäsen- ja kausimaksut laskutetaan jo rekisteröityneeltä jäseneltä tai hänen huoltajaltaan suoraan myClubin kautta, ja lasku lähtee myös sähköpostitse jäsenrekisteritietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteritiedot ovat ajan tasalla sekä oikeelliset.

Seuran uudet jäsenet rekisteröityvät yllä olevan linkin kautta seuran jäseneksi.
Jäsen- ja kausimaksu tulee olla maksettuna ennen kuin pelaaja voi edustaa seuraa.

Jäsenmaksu ajalla 1.11.2023-31.10.2024 :

 • Kaikki seuran jäsenet maksavat jäsenmaksun, jonka suuruus on 40 €.
 • Aikuisten futiskoulu, minifutis, perhefutis ja nuorten harrasteryhmä eivät kuulu laskutettavien piiriin.
 • Edustusjoukkueen pelaajat ovat seuran jäseniä ja maksavat jäsenmaksun.
 • Jäsenmaksua ei peritä syyskuun jälkeen, eli syyskuun jälkeen seuran toimintaan liittyvät liitetään jäseniksi 1.11. alkaen. HUOM. Tällöin jäsenellä ei ole äänioikeutta syyskokouksessa.
 • Kannatusjäsenmaksu on myös 40 €. Vihreällä sykkeellä -jäsenenä tuet suomalaisen jalkapallon tulevia lupauksia ja nautit jäseneduista.

Jäsenmaksun lisäksi tulee kausimaksu seuraavasti:

Kausimaksut ajalla 1.11.2023-31.10.2024: 

 • Kausimaksun suuruus on juniorijäseniltä 165 €.
 • Kausimaksu laskutetaan kaikilta ikäluokilta 2018-syntyneistä lähtien ja se laskutetaan yhdessä erässä (maksu on mahdollista jakaa kahteen tai useampaan erään, ottamalla yhteyttä seuraan).
 • Aikuisjäsenten kausimaksu on 70 €, joihin kuuluvat aikuisjoukkueet jotka pelaavat 11v11 sarjoissa paitsi ei miesten ja naisten edustusjoukkueet.
 • Futsal-jäsenten kausimaksu on 70 €, joita siis ovat VAIN futsalia harrastavat pelaajat.
 • Sisarusalennetun pelaajan kausimaksu on 100 €. Sisarusalennus koskee yhden täyden kausimaksun maksavan pelaajan sisaruksia, käytännössä siis vanhin sisarus maksaa normaalin kausimaksun ja muut alennetun.
 • Maksujen porrastus: Huhtikuun jälkeen aloittavan pelaajan laskutus per jäljellä olevat kuukaudet eli toukokuun alusta lähtien laskutetaan 15€ per jäljellä oleva kuukausi (tai alennettu hinta, mikäli alempi kausimaksu) lokakuun loppuun asti. Jäljellä olevat kuukaudet laskutetaan yhdessä erässä.

Huomio! Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on pelipassin, seuran jäsen- ja kausimaksun maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.

Huomioithan että jäsen- ja kausimaksuja ei palauteta pelaajan lopettaessa tai vaihtaessa seuraa..

Tarvetta taloudelliselle tuelle? Tutustu näihin lasten harrastamisen tukijoihin.

Jäsenrekisteriin tallennettuja rekisteröityä koskevia tietoja luovutetaan Suomen Palloliitolle urheilutoimintaan osallistumiseen vaadittavan lisenssin rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Suomen Palloliiton ylläpitämässä Pelipaikka-rekisterissä. Lisätietoja Suomen Palloliiton noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta https://www.palloliitto.fi/tietosuoja/

Jäsen- ja kausimaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista seura saa yhteistyösopimuksista ja järjestämistään toiminnoista.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja, ja tavoitteellinen kilpailu-, haaste ja harrastetoiminta vaatii seuralta päätoimisia työntekijöitä.

Seuran tehtävät liittyvät toimintalinjaan, valmennuslinjaan ja seuran strategisten linjauksien johtamiseen, pelaajakehitykseen, joukkueiden tukitoimiin, olosuhteisiin, koulutuksiin, operatiivisiin talous- ja hallintotehtäviin sekä viestintään.

Seura mahdollistaa harjoitteluolosuhteet, toimistotilat, tapahtumat ja muut seuran varaamat tilat.

Seuran tehtävänä on myös järjestää monipuolista toimintaa joukkuetoiminnan rinnalla mm. iltapäiväkerho toimintaa, harrastetoimintaa, futiskerho toimintaa, aikuisfutista, leiritoimintaa.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

Jäsenrekisteriseloste

Maksut lopettaessa tai vaihtaessa seuraa.

Kesken kauden lopettaessa tai vaihtaessa seuraa, joukkue on oikeutettu perimään vähintään 1kk ja enintään 3kk kuukausimaksut (joukkueet määrittävät tämän omissa vanhempainkokouksissaan) ja myös muut velvoitteet tulee olla hoidettuna. Mikäli lopetusilmoitus on tehty kuukauden 7. päivään mennessä, luetaan kyseinen kuukausi yhdeksi maksuvelvoitteeksi. Pelaaja on oikeutettu osallistumaan toimintaan niin kauan kuin maksaa maksuja. Mikäli pelaaja lopettaa tai vaihtaa seuraa loka-marraskuussa, ennen uuden kauden alkua pelaajan ei tarvitse maksaa, kuin kyseisen kuukauden kuukausimaksut ja lisäksi muut velvoitteet tulee olla hoidettuna.TUE
SEURATOIMINTAA!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia ja nauti jäseneduista. Liity Tikkurilan Palloseuran kannattajajäseneksi!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​