Jäseneksi

Tervetuloa Tikkurilan Palloseuran jäseneksi!

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu vuodesta 2016 alkaen pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Liittymällä 1.11.2019 jälkeen seuran jäseneksi on jäsenyys voimassa kauden 2020.

Pelaajajäsen – 30€ jäsenmaksu + 165€ seuran toimintamaksu

Pelaajajäsen, sisaralennettu – 30€ jäsenmaksu + 100€ seuran toimintamaksu

Pelaajajäsen, aikuisten harrastejoukkueet – 30€ jäsenmaksu + 70€ seuran toimintamaksu

Haluatko liittyä kannatusjäseneksi? Hienoa!

Jäsen – 30€ jäsenmaksu

Huomio! Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on seuran pelaajajäseneksi ilmoittautuminen ja maksujen maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.

Jäsen- ja toimintamaksu kaudelle 2020

Jäsen- ja toimintamaksut laskutetaan jo rekisteröityneeltä jäseneltä tai hänen huoltajaltaan suoraan sähköpostitse jäsenrekisterin osoitetietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteritiedot ovat oikeelliset.

Seuran uudet jäsenet rekisteröityvät yllä olevan linkin kautta seuran jäseneksi.
Jäsen- ja toimintamaksu tulee olla maksettu ennen kuin pelaaja voi edustaa seuraa.

  • Jäsenmaksu 30 euroa
  • Pelaajajäsenen toimintamaksu 165 euroa
 
Alennukset toimintamaksusta
 
  • Sisaralennettu hinta 100 euroa -> Vanhimmasta sisaruksesta täysi toimintamaksu, nuoremmista sisaralennettu.
  • Aikuisten harrastejoukkueet 70 euroa -> M2, N2, TiPSAkat
  • Puolivuotismaksu 115 euroa -> Uusi pelaaja, joka aloittaa 1.6.2020 tai myöhemmin.

Jäsenrekisteriin tallennettuja rekisteröityä koskevia tietoja luovutetaan Suomen Palloliitolle urheilutoimintaan osallistumiseen vaadittavan lisenssin rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Suomen Palloliiton ylläpitämässä Pelipaikka-rekisterissä. Lisätietoja Suomen Palloliiton noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta https://www.palloliitto.fi/tietosuoja/

Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista seura saa yhteistyösopimuksista ja järjestämistään toiminnoista.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja, ja tavoitteellinen kilpailu-, haaste ja harrastetoiminta vaatii seuralta päätoimisia työntekijöitä

Seuran tehtävät liittyvät toimintalinjaan, valmennuslinjaan ja seuran strategisten linjauksien johtamiseen, pelaajakehitykseen, joukkueiden tukitoimiin, olosuhteisiin, koulutuksiin, operatiivisiin talous- ja hallintotehtäviin sekä viestintään

Seura mahdollistaa harjoitteluolosuhteet, toimistotilat, tapahtumat ja muut seuran varaamat tilat

Seura tehtävänä on myös järjestää monipuolista toimintaa joukkuetoiminnan rinnalla mm. futisleikkistä, perhefutista, aikuisfutista, leiritoimintaa.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

JäsenrekisteriselosteKAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​