Jäseneksi

blockimage

Tervetuloa Tikkurilan Palloseuran jäseneksi!

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu vuodesta 2016 alkaen pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Liittymällä 1.11.2018 jälkeen seuran jäseneksi on jäsenyys voimassa kauden 2019.

Pelaajajäsen – 30€ jäsenmaksu + 165€ seuran toimintamaksu

Pelaajajäsen, sisaralennettu – 30€ jäsenmaksu + 100€ seuran toimintamaksu

Pelaajajäsen, aikuisten harrastejoukkueet – 30€ jäsenmaksu + 70€ seuran toimintamaksu

Haluatko liittyä kannatusjäseneksi? Hienoa!

Jäsen – 30€ jäsenmaksu

Huomio! Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on seuran pelaajajäseneksi ilmoittautuminen ja maksujen maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.

Jäsen- ja toimintamaksu kaudelle 2019

Jäsen- ja toimintamaksut laskutetaan jo rekisteröityneeltä jäseneltä tai hänen huoltajaltaan suoraan sähköpostitse jäsenrekisterin osoitetietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteritiedot ovat oikeelliset.

Seuran uudet jäsenet (pelaajajäsen tai jäsen) valitsee yltä oikean linkin ja rekisteröityy sitä kautta seuran jäseneksi.
Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen kuin pelaaja edustaa seuraa.

• Jäsenmaksu 30 euroa
  • Pelaajajäsenen toimintamaksu 165 euroa
Alennukset toimintamaksusta
  • Sisaralennettu hinta 1) 100 euroa >> Vanhimmasta sisaruksesta täysi toimintamaksu, nuoremmista sisaralennettu.
  • Aikuisten harrastejoukkueet 2) 70 euroa >> M2, N2, TiPSAkat
  • Puolivuotismaksu 3) 115 euroa >> Uusi pelaaja, joka aloittaa 1.6.2019 tai myöhemmin.

GDPR - Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Jäsenrekisteriin tallennettuja rekisteröityä koskevia tietoja luovutetaan Suomen Palloliitolle urheilutoimintaan osallistumiseen vaadittavan lisenssin rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Suomen Palloliiton ylläpitämässä Pelipaikka-rekisterissä. Lisätietoja Suomen Palloliiton noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta https://www.palloliitto.fi/tietosuoja/

• Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista seura saa yhteistyösopimuksista ja järjestämistään toiminnoista.
  • Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja, ja tavoitteellinen kilpailu-, haaste ja harrastetoiminta vaatii seuralta päätoimisia työntekijöitä
  • Seuran tehtävät liittyvät toimintalinjaan, valmennuslinjaan ja seuran strategisten linjauksien johtamiseen, pelaajakehitykseen, joukkueiden tukitoimiin, olosuhteisiin, koulutuksiin, operatiivisiin talous- ja hallintotehtäviin sekä viestintään
  • Seura mahdollistaa harjoitteluolosuhteet, toimistotilat, tapahtumat ja muut seuran varaamat tilat
  • Seura tehtävänä on myös järjestää monipuolista toimintaa joukkuetoiminnan rinnalla mm. futisleikkistä, perhefutista, aikuisfutista, leiritoimintaa.
  • Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

TiPS Toiminta

TiPS Futisleikkis & Perhefutis