Jäseneksi

Tervetuloa Tikkurilan Palloseuran jäseneksi!

Tikkurilan Palloseura on alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. TiPS:n jäsenistö koostuu pelaajien lisäksi seuramme toimijoista, vanhemmista ja muista kannattajista.

Liittymällä 1.11.2021 jälkeen seuran jäseneksi on jäsenyys voimassa kauden 2022.

Jäsenmaksu on kaikille sama. Kausimaksu määräytyy syntymävuoden perusteella

Jäsen- ja kausimaksu kaudelle 2022

Jäsen- ja kausimaksut laskutetaan jo rekisteröityneeltä jäseneltä tai hänen huoltajaltaan suoraan myClubin kautta ja lasku lähtee myös sähköpostitse jäsenrekisteritietojen mukaisesti. Jäsenen tulee huolehtia, että jäsenrekisteritiedot ovat ajan tasalla ja oikeelliset.

Seuran uudet jäsenet rekisteröityvät yllä olevan linkin kautta seuran jäseneksi.
Jäsen- ja kausimaksu tulee olla maksettuna ennen kuin pelaaja voi edustaa seuraa.

Jäsenmaksu ajalla 1.11.2021-31.10.2022 :

• Kaikki seuran jäsenet maksavat jäsenmaksun, jonka suuruus on 40 €.
  • Aikuisten futiskoulu, minifutis, perhefutis ja nuorten harrasteryhmä eivät kuulu laskutettavien piiriin.
  • Edustusjoukkueen pelaajat ovat seuran jäseniä ja maksavat jäsenmaksun.
  • Jäsenmaksua ei peritä syyskuun jälkeen, eli syyskuun jälkeen seuran toimintaan liittyvät liitetään jäseniksi 1.11. alkaen. HUOM. Tällöin jäsenellä ei ole äänioikeutta syyskokouksessa.

Jäsenmaksun lisäksi tulee kausimaksu seuraavasti:

Kausimaksut ajalla 1.11.2021-31.10.2022:

• 165 €, laskutetaan kaikilta ikäluokilta 2016 syntyneistä lähtien ja se laskutetaan kahdessa erässä.
  • Aloittavalta ikäluokalta (2017 syntyneet), jolle perustetaan uusi joukkue keväällä 2022, laskutetaan vasta 2023 vuoden kausimaksu.
  • 70 € aikuisjäseniltä, joita ovat M2, M3, N2, Akat joukkueiden pelaajat.
  • Sisarusalennetun pelaajan kausimaksu on 100 €. Sisaralennus koskee yhden täyden kausimaksun maksavan pelaajan sisaruksia.
  • Kausimaksu laskutetaan täysimääräisenä kahdessa erässä, muuten yhdessä erässä.
  • Maksujen porrastus: Toukokuusta eteenpäin laskutus per jäljellä olevat kuukaudet eli kesäkuun alusta lähtien laskutetaan 13,75€ per jäljellä oleva kuukausi lokakuun loppuun asti. Jäljellä olevat kuukaudet laskutetaan yhdessä erässä.

Huomio! Pelioikeuden saamisen edellytyksenä on pelipassin, seuran jäsen- ja kausimaksun maksaminen. Pelaaja ei myöskään saa harjoitella koeajan jälkeen, mikäli ko. maksut ovat maksamatta.

Alennukset kausimaksusta
  • Sisarusalennetun pelaajan  kausimaksu on 100 €. Sisaralennus koskee  yhden täyden kausimaksun maksavan pelaajan sisaruksia.

Jäsenrekisteriin tallennettuja rekisteröityä koskevia tietoja luovutetaan Suomen Palloliitolle urheilutoimintaan osallistumiseen vaadittavan lisenssin rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Suomen Palloliiton ylläpitämässä Pelipaikka-rekisterissä. Lisätietoja Suomen Palloliiton noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta https://www.palloliitto.fi/tietosuoja/

Jäsen- ja kausimaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista seura saa yhteistyösopimuksista ja järjestämistään toiminnoista.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja, ja tavoitteellinen kilpailu-, haaste ja harrastetoiminta vaatii seuralta päätoimisia työntekijöitä.

Seuran tehtävät liittyvät toimintalinjaan, valmennuslinjaan ja seuran strategisten linjauksien johtamiseen, pelaajakehitykseen, joukkueiden tukitoimiin, olosuhteisiin, koulutuksiin, operatiivisiin talous- ja hallintotehtäviin sekä viestintään.

Seura mahdollistaa harjoitteluolosuhteet, toimistotilat, tapahtumat ja muut seuran varaamat tilat.

Seuran tehtävänä on myös järjestää monipuolista toimintaa joukkuetoiminnan rinnalla mm. futisleikkistä, perhefutista, aikuisfutista, leiritoimintaa.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

Jäsenrekisteriseloste

TUE
SEURATOIMINTAA!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia ja nauti jäseneduista. Liity Tikkurilan Palloseuran kannattajajäseneksi!