Harjoittelu- ja otteluvuorot

Vuorojakso

2.4.-28.10.2018

Päivitetty 1.6.2018

Tikkurilan Palloseura noudattaa Vantaan kaupungilta saamaa pakkasrajaa -15 astetta. Mikäli pakkasta on yli -15 astetta, voi vuoron jättää käyttämättä ilman veloitusta. Mikäli vuoro pakkasesta huolimatta käytetään, veloitetaan vuoro.

Ajankohtaisimman lämpötilalukeman voi tiedustella suoraan Tikkurilan urheilupuiston kentänhoitajalta puh.nrosta 040 733 4261.

Koulujen salit

Koulun salien avaimet löytyvät toimiston avainkaapista, josta jokainen joukkue hakee avaimen ennen vuoroaan ja palauttaa sen takaisin vuoron päätyttyä, mikäli toinen joukkue ei käytä vuoroa heti perään. Siinä tapauksessa viimeinen joukkue palauttaa avaimen.

Muistakaa kuitata salivuoronne jokaisen käyttökerran jälkeen. Kuittaamattomat vuorot laskutetaan joukkueelta jälkikäteen. Yli 18-vuotiaiden salivuorot ovat maksullisia, riippuen salin koosta.

Käyttämättömän vuoron voi perua viimeistään 7 vuorokautta ennen.

Lisätiedot seurakoordinaattori Tina Kuuselalta.

TiPS Toiminta

TiPS Futisleikkis & Perhefutis