Tytöt 2014 / U6

Juha Kiviharju
juha.kiviharju@tips.fi

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

T13-14 Hakunila

Valmentaja

Topias Tiainen
topias.tiainen@tips.fi

Toiminnan rahoittaa OKM Let’s go Girls -hanke

This error message is only visible to WordPress admins

Haemme laajenevaan joukkoomme uusia innokkaita tyttöfutareita! Tavoitteenamme on sytyttää kipinä jalkapalloon innostavien ja monipuolisten futisleikkien ja pelien avulla. Kaikki jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ovat tervetulleita, ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.
Harjoittelemme loistavissa olosuhteissa sekä kesällä että talvella, Tikkurilan urheilupuistossa, seuran omalla Aktia kentällä ja jalkapallohallissa. Osallistumme kauden mittaan useisiin turnauksiin ja peli-iltoihin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tiistaisin klo 18-19
Perjantaisin klo 18-19

Mukaan

PELAAMAAN?

LIITY
JÄSENEKSI!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin.