Tytöt 2007 / U12

Joukkueessa pelaa noin 30 pääosin 2007 syntynyttä tyttöä. Teemme erittäin aktiivista yhteistyötä Hakunilan kaupunginosajoukkueen kanssa, mistä mukaan tulee useita 2008 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme taitotason mukaan kolmessa eri peliryhmässä.
Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva peliryhmä.

Joukkueen tavoitteena on tarjota kaikille pelaajille kehittäviä ja sopivan haastavia harjoitteita ja pelejä, huomioiden yksilölliset taito- ja tasoerot. Tavoitteena on tukea jokaista pelaajaa omassa yksilöllisessä kehityksessään. Huolehdimme ja tuemme tyttöjen reilua asennetta niin harjoituksissa kuin pelitapahtumissakin, jokaisella on oikeus harjoitella ja pelata reilussa ilmapiirissä. Pyrimme kannustamaan pelaajiamme monipuoliseen liikunnan harrastamiseen. Keskeiset arvomme ovat reiluus, tasapuolisuus, kannustavuus ja mahdollisuuksien antaminen. Joukkueessa on ammattimainen valmennus sekä hyvin toimivat taustajoukot. Harjoittelemme kolme tai neljä kertaa viikossa, minkä lisäksi tulee harkkamatseja, turnauksia ja erilaisia liigapelejä ja silloin tällöin kivoja leirejä! Harjoituksiin kuuluu sekä lajiharjoittelua että fysiikkatreenejä. Harjoitusajat näet sivun alhaalta.

Joukkue on pärjännyt erinomaisesti! Pokaaleja ja mitaleita on tullut eri tasoilta ja toisinaan taas palaamme vain kokemuksia rikkaampina. Tärkeimpänä kuitenkin aina joukkueena toimiminen, kaverin kannustaminen ja joukkuehengen vaaliminen.

TiPS T07 tytöt ovat ikäluokassaan hyvin kilpailukyinen porukka ja suhtautuu harrastukseen niin vakavasti kuin tuossa iässä on tarpeen.

Katso seuran ’Turnaukset’ sivulta järjestämämme turnaukset! Turnauksilla pyritään rahoittamaan harjoitusleirejä ja mm. 2020 keväällä joukkue suuntaa Barcelonaan harjoittelemaan ja pelaamaan paikallisia joukkueita vastaan.

Seuraa meitä!

T07 on iloinen, energinen sekä varsin monipuolinen vantaalainen tyttöfutisjoukkue! - Tikkurilan Palloseura

Toimenkuva Nimi Puhelin Sähköposti
Vastuuvalmentaja Jani "Jyffe" Jyrkönen