TiPS & Sporttia kaikille -futiskerho

blockimage
Sporttia kaikille -futiskerho

… on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta.

Futiskerho on oiva paikka päästä tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, ilman sitoutumista joukkuetoimintaan, ja vielä senkin jälkeen, kun on ylittänyt futisleikkisiän.

Sporttia kaikille -futiskerhot ovat maksuttomia.

Tikkurilan Palloseuran ja Sporttia kaikille -hankkeen futiskerhotoiminta jatkuu maksuttomana kevään 2018 ajan, jonka jälkeen se on suunniteltu jatkumaan kohtuuhintaista kausi-/vuosimaksua vastaan.

Harjoitusajat ja -paikat

TiPS & Sporttia kaikille -futiskerho, talvi 2018
Trio Sport Center / Tikkurilan urheilutalo

Läntinen Valkoisenlähteentie 52, 01300 Vantaa

KESKIVIIKKOISIN, ajanjaksolle 10.1.-30.5.2018
– Tytöt 7-12 v. klo 16:30-17:30
– Pojat 7-12 v. klo 17:30-18:30

Huomio! Sisäpelikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit mukaan.

Ohjaajana Mehrdad

HUOMIO! Keskiviikkona 21.3. vain yksi tunti klo 16:30-17:30!

Tikkurilan urheilupuisto, iso tekonurmi

Läntinen Valkoisenlähteentie 56, 01300 Vantaa

LAUANTAISIN, ajanjaksolle 17.3.-24.3.2018
– Tytöt ja pojat 7-12 v. klo 11:00-12:00 (harjoitukset omissa ryhmissään)

Ohjaajina Venla (tytöt) & Ahmed (pojat)

Lisätietoja TiPS:n järjestämästä futiskerhosta seurakoordinaattori Tina Kuuselalta
tina.kuusela(a)tips.fi / 0400 423 447

Mikä Sporttia kaikille -hanke on?

Sporttia kaikille –hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jonka tavoitteena on tukea ja edistää monikulttuurista liikunnan harrastamista, edistää urheiluseurojen ja monikulttuuristen yhdistysten välistä yhteistyötä sekä vahvistaa ja ylläpitää verkostomaista toimintamallia.

Hankkeen tulevaisuuden visiona on luoda kaikille avoin liikuntakulttuuri, joka tavoittaa kaikkia sitä tarvitsevia. Tähän pyritään tarjoamalla kaikille avoimia matalan kynnyksen toimintaa lähellä arkiympäristöä. Yhteistyö ja vertaistoiminta tarjoavat parhaimmillaan aitoja kokemuksia avaten uusia näkökulmia toiminnalle.

Sporttia kaikille tarjoaa matalan kynnyksen liikuntakerhoja, lajitunteja, vertaistoimintaa, tapahtumia, turnauksia, teemapäiviä, retkiä ja leirejä eri puolilla Vantaata. Toiminta vastaa valtakunnallisen kotouttamisohjelman ja Vantaan kaupungin arvoja.

Terveystalo
Aktia