TiPS Ilola

Tikkurilan Palloseura perustaa kaupunginosajoukkueet Ilolaan. T08-11 ja P08-11. Kaupunginosajoukkue perustetaan, mikäli riittävästi jäseniä ilmoittautuu joukkueisiin. Ilmoittautuminen: tapio.rostedt@tips.fi  Ilmoittautuneille lisätiedot toiminnasta mm. harjoitusvuorot ja valmentajat.

Syksyllä (syyskuussa 2017) avaamme ilmoittautumisen uudelleen!

TiPS on laatuseura kaikilla mittareilla, niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin.
Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.

Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.