Pojat 2015 / U6

juha.kiviharju@tips.fi
0503465240

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

P2014-2015 Hakunila / U7-U6

Vastuuvalmentaja

Topias Tiainen
topias.tiainen@tips.fi
0400213457

Haemme laajenevaan joukkoomme uusia innokkaita futareita! Tavoitteenamme on sytyttää kipinä jalkapalloon innostavien ja monipuolisten futisleikkien ja pelien avulla.

Kaikki jalkapallosta kiinnostuneet ovat tervetulleita, ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Harjoittelemme loistavissa olosuhteissa sekä kesällä että talvella, Hakunilan kuplassa ja Hakunilan urheilupuistossa.

This error message is only visible to WordPress admins

Mukaan

PELAAMAAN?

LIITY
JÄSENEKSI!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin.