Pojat 2014

Antti Vaari
p2014@tips.fi

P2014

Joukkue on lähes 70 pojan aktiivinen ja innokas joukko. Joukkue perustettiin vuonna 2019 ja vuosien saatossa mukaan on tullut mukava määrä pelaajia. Syksyllä 2023 joukkue jaettiin kilpa- ja haasteryhmiin. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa Tikkurilan urheilupuistossa, osittain yhdessä ja osittain omina ryhminään. Lisäksi pelejä pelataan läpi vuoden.

Uudet kiinnostuneet pelaajat voivat olla yhteydessä haasteryhmän joukkueenjohtajaan.

Voit seurata meitä Instagramissa @tipsp2014

Valmentaja

Ale Filimonov

Joukkueenjohtaja

Annina Pentikäinen
p2014.hakunila@tips.fi

P2014-2015 Hakunila

Ikäluokka harjoittelee kahdesti viikossa ja osallistuu eri liigoihin.

Harjoitukset ovat kesäisin Hakunilan urheilupuiston tekonurmella ja talvisin harjoittelemme Hakunilan kuplassa.

Huom! Ikäluokka on kasvanut pikaisesti ja joukkueessa on paljon pelaajia. Olethan ensin yhteydessä joukkueenjohtajaan p2014.hakunila@tips.fi sopivan liittymisajankohdan sopimiseksi. Uusia pelaajia otetaan sitä mukaan, kun joukkueen tilanne sen sallii.