Aikuisfutis

Valmentaja

Robert Sjölund
robert.sjolund@tips.fi

This error message is only visible to WordPress admins

No posts found.

No posts made to this hashtag within the last 24 hours.

Aikuisfutiksessa harjoitellaan oman taitotason ja kunnon mukaisesti. Toiminta sopii hyvin sekä naisille että miehille.

Meitä on jo yli 70, 11. eri kansallisuudesta, tervetuloa mukaan!

Aikuisfutis on jaettu kahteen ryhmään:

Vihreä ryhmä on tarkoitettu aloittelijoille rauhallisempaan ja kevyempään tahtiin. Ryhmän tarkoitus on tarjota enemmän aikaa ja rauhaa onnistuneeseen suoritukseen sekä oikean tasoista ja vauhtista harjoitusvastusta.

Akatemia ryhmä on karkeasti tarkoitettu niille, joilla tekniikka kutakuinkin hallussa ja menneisyyden tähtilupaus on jo hiipumassa mutta sisimmässä tuntuu että jotain näytettävää vielä on.

Ryhmien kanssa harjoitellaan samoja harjoitteita, yhdessä ja erikseen harjoituksen mukaisesti tarjoten sopivaa vastusta. Eniten tämä tietenkin näkyy harjoituksen loppupeleissä joissa ryhmät pelaavat erikseen omat pelinsä. Ryhmä valinnan tekee kukin itse ja oman tahdon mukaan ryhmää saa vaihtaa vaikka kesken harjoitusten. Tai jos jostain syystä joskus puuskuttaa, se on silloinkin ihan ok. Molemmilla ryhmillä osallistutaan tason mukaisiin turnauksiin ja järjestetään ottelutapahtumia.

Joukkue osallistuu harrasteturnauksiin ja kahdella joukkueella harrasteliigaan eri tasoilla.

Pelaajan kuukausimaksu on 30€ joka sisältää kenttämaksut, valmennuksen sekä turnaus-/sarjamaksut

Mukaan

JOUKKUEESEEN?

LIITY
JÄSENEKSI!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin.