Aikuisfutis Rantalainen

RantalainenAikuisfutiksessa harjoitellaan oman taitotason ja kunnon mukaisesti.
Aikuisfutiksen toiminta sopii hyvin sekä naisille että miehille

Tervetuloa mukaan!

Aikuisfutis on jaettu kahteen ryhmään:

Vihreä ryhmä on tarkoitettu aloittelijoille rauhallisempaan ja kevyempään tahtiin. Ryhmän tarkoitus on tarjota enemmän aikaa ja rauhaa onnistuneeseen suoritukseen sekä oikean tasoista ja vauhtista harjoitusvastusta.

Akatemia ryhmä on karkeasti tarkoitettu niille, joilla tekniikka kutakuinkin hallussa ja menneisyyden tähtilupaus on jo hiipumassa mutta sisimmässä tuntuu että jotain näytettävää vielä on.

Ryhmien kanssa harjoitellaan samoja harjoitteita, yhdessä ja erikseen harjoituksen mukaisesti tarjoten sopivaa vastusta. Eniten tämä tietenkin näkyy harjoituksen loppupeleissä joissa ryhmät pelaavat erikseen omat pelinsä. Ryhmä valinnan tekee kukin itse ja oman tahdon mukaan ryhmää saa vaihtaa vaikka kesken harjoitusten. Tai jos jostain syystä sunnuntaisin puuskuttaa, se on silloinkin ihan ok. Molemmilla ryhmillä osallistutaan tason mukaisiin turnauksiin ja järjestetään ottelutapahtumia.

Kesäajan harjoitukset kahdesti viikossa, tiistaisin ja sunnuntaisin Hiekkaharjun koululla, Aktia-kentällä. Tiistain harjoituksissa painotetaan pallonkäsittelytaitoja. Sunnuntaisin keskitytään liikkeeseen ja pelataan paljon.

Joukkue osallistuu harrasteturnauksiin ja harrasteliigaan

Pelaajan kuukausimaksu on 30€

Aikuisten futiskoulu järjestetään seuraavan kerran 2020 keväällä.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan!

Yhteystiedot

Toimenkuva Nimi Puhelinnumero Sähköposti
Valmentaja Robert Sjölund 0408260017 robert.sjolund@tips.fi

Tapahtumakalenteri

Joukkue 2018

blockimage

blockimage

Yhteistyökumppanit

Terveystalo
Aktia
Vantaan kaupunki
SHA
Busmo
Sarjataulukko