Tikkurilan Palloseura – TiPS, on Itä-Vantaalainen jalkapalloseura, joka tarjoaa harraste-, haaste- ja kilpatoimintaa reilussa ympäristössä ja kasvattaa motivoituneet ja lahjakkaat pelaajat Suomen eliittiin omassa TiPS Akatemiassaan.

Tavoitehakuinen ja yksilöllisiä tarpeita huomioiva pelaajapolku kohti huippua edellyttää hyviä harjoitteluolosuhteita, osaavia valmentajia ja järjestelmällistä toimintaa.

Hyvät Business Klubilaiset, olette meille tärkeitä. Tuette nuorten tervehenkistä harrastusta ja luotte menestystä kanssamme osallistumalla tilavuokrien, ammattivalmentajien, koulutusten sekä erilaisten sarja-, turnaus-, lisenssi- ja osallistumismaksujen rahoittamiseen.

Vastavuoroisesti me TiPS:läiset autamme teitä liiketoimintanne kasvattamisessa mm. tarjoamalla teille mahdollisuuden markkinoida tuotteitanne ja palvelujanne n. 4.000 hengen TiPS-yhteisöllemme sekä näkyvyyttä ja kuuluvuutta kanavissamme, varusteissamme, tapahtumissamme ja kotikentillämme.

Vantaan kaupunki
Aktia