blockimage

TiPS Business Club?
Meillä on Tikkurilan alueella toista tuhatta pelaajaa. Futisperheeseemme kuuluu kaikkineen noin 4000 alueen TiPS perheenjäsentä. Verkostojemme ja kumppanuuksien kautta olemme jatkuvasti yhteydessä jopa 15 000 ihmiseen Itä-Vantaan alueella. Jatkuva yhteydenpito tapahtuu päivittäin uudella upealla TiPSin omistamalla Aktia-kentällä, nettisivujemme www.tips.fi uutisvirran, jäsensähköpostin, tapahtumien, yrityskumppanuuspostin, sosiaalisen median kautta. Hyvällä markkinointikampanjalla voidaan tavoittaa jopa 30 000 vantaalaista.
Jäsenyys tarjoaa yrityksellesi loistavan markkinointikanavan seuramme sisällä suoraan joukkueisiimme (noin 80 peliryhmää) sekä näkyvyyttä seurassamme. Uusi upea Aktia-kenttä tarjoaa loistavat mahdollisuudet tulla nähdyksi (esim. aitamainokset). Uudet www.tips.fi nettisivut mahdollistavat yrityksellenne loistavan näkyvyyden. Mittarit kertovat, että sivuillamme on kuukausittain noin 5 000 eri kävijää ja yhteensä sivun näyttökertoja kertyy kuukaudessa noin 32 000.
Teillä on nyt mahdollisuuden osallistua peli- sekä turnaustapahtumiin ja saada sitä kautta lisää tunnettavuutta Vantaalle sekä muulle lähialueelle. Aktiivinen yhteydenpito yrityksen ja seuran välillä mahdollistaa monipuolisen yhteistyön tekemisen sekä erilaisten promootioiden järjestämiseen, joko erikseen tai jonkin TiPS:n tapahtuman yhteydessä. Clubiin kuuluminen mahdollistaa myös suoran markkinoinnin muihin Business Clubin jäseniin.
Suomen Suurimpia futisseuroja
TiPS kuuluu suurimpien ja laadukkaimpien jalkapallon erikoisseurojen joukkoon Suomessa. Toimintamme ja erityisesti pelaajamäärän positiivisen kasvun myötä tarvitsemme taloudellista selkänojaa tukemaan seuramme rakenteita. Haluamme palvella lasten ja nuorten kehittymistä turvallisessa ja aktiivisessa jalkapalloharrastuksessa entistä paremmin.
Toiminta vaatii paljon aktiivisia taustahenkilöitä ja heidän työpanostaan. Seurassa toimiikin laskutavasta riippuen, noin 500 erittäin aktiivista vapaaehtoista aikuista, isää ja äitiä. Vapaaehtoistyö ei kuitenkaan yksin riitä. Tarvitsemme olosuhteiden ja seuran kokonaisvaltaiseen kehittämiseen myös taloudellisia tukijoita, joista yrityksenne voisi olla yksi merkittävimmistä.
TiPS Business Clubin perimmäisenä tarkoituksena on tukea TiPS:n juniori-, harraste- sekä edustusjoukkueiden toimintaa.

Business Clubissa mukana

Koivuhaan Katsastus

Tasot

TiPS Business Club 500 €
  • Yhteys TiPS-perheeseen (4000 hlöä). mm. jäsenkirje suoraan pelaajien koteihin.
  • Tikkurilan Palloseuran kotisivuille (www.tips.fi) yrityksenne-logo, josta linkki yrityksenne kotisivuille
  • Mainostamisen suoraan joukkueille, perheenjäsenille. Joukkueen joukkueenjohtajan info-aiheesta pelaajien vanhemmille. Käytännössä tarkoittaa, että joukkueenjohtaja saa seuralta kumppaneita koskevia tiedotteita, tarjouksia, ohjeistuksia yms. Tietoa välitetään eteenpäin pelaajien vanhemmille (esim. Facebook, Nimenhuuto tai vastaavat järjestelmät)
  • Seuran jäseniä informoidaan, että yrityksenne tukee TiPS:n toimintaa. Seuran jäsenille lähetetään tietoja tarjouksista erikseen niin sovittaessa. mm. kuukausittaisten infoviestien yhteydessä.
  • B2B kontaktit muihin Clubin jäseniin.

TiPS Business Club Gold 1200 €
  • sis. Business Club 500 €
  • Osallistu TiPS:n järjestämiin tapahtumiin. Yrityksenne edustajien mukanaolo seuran erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa kertomassa yrityksenne palveluista. Sisältäen mm. info- ja koulutustilaisuudet, päättäjäiset, kevät/ syyskokous, TiPS seminaarit, isommat TiPS junnuturnaukset, edustusjoukkueiden ottelutapahtumat sekä muut tapahtumat.
  • Mainokset ovat näkyvästi esillä uudella TiPSin Aktia-Kentällä jatkuvasti (banderollit)
  • Yrityksenne mainokset (banderollit) ovat näkyvästi esillä kentällä naisten ja miesten edustusjoukkueiden otteluissa, Tikkurilan Urheilupuistossa.
  • Edustusjoukkueen kotiotteluissa on myös äänimainontamahdollisuus.
  • Sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter) laitamme tasaisin väliajoin kuvia/ tarjouksia/ mainostekstiä/ kilpailuita, joissa myös yrityksenne on hyvin esillä.
  • TiPS Business Clubissa ei kilpailevia yrityksiä (yksinoikeus, toimiala)

TiPS Business Club Platinum 4000 €
  • sis. Business Club 500 € + Business Club Gold 1200 €
  • Aktia Kentän päädyissä (kenttää reunustavissa aidoissa) on yrityksenne mainokset (banderollit). Koko pääty yrityksenne käyttöön.
  • Yksi (1.) TiPS toimintamuoto nimetään yrityksenne mukaan. esim. TiPS futisleikkikoulun nimi on Aktia –futisleikkis. Vapaana mm. Aikuisten futiskoulu
  • Seuran kauden päättäjäisissä voidaan palkita pelaajia Yritys-stipendein. Yrityksenne edustaja voi olla jakamassa stipendejä. Esim. 15 euron stipendit 10 pelaajalle.
  • Pelipaitamainos. Yrityksenne -logo joukkueiden pelipaidoissa. Yrityksen logo laitetaan pelipaitoihin näkyvälle paikalle (velvoittaa 3 vuoden Business Club Plus Platinum sopimusta)
  • Yrityksenne -logo painetaan seuran edustusjoukkueiden kannatuskausikortteihin, sekä miesten, että naisten edustusjoukkueitten otteluohjelmiin.
  • Aktia Kentän päätyalueelle kentän pintaan voidaan maalata yrityksenne logo.

TiPS pääsponsoriksi
TiPS pääsponsoriksi? Tällä hetkellä Aktia Pankki Oyj on Tikkurilan Palloseuran pääsponsori.

Lisätietoa Business Clubista:

Markkinointipäällikkö Esa Hakala esa.hakala(a)tips.fi 040 542 0042