Business Club

blockimage

Mikä on TiPS Business Club?

• Tarjoamme loistavan markkinointikanavan seuramme sisällä suoraan joukkueisiimme sekä näkyvyyttä seuramme nettisivuilla.
  • Mahdollisuuden osallistua peli- sekä turnaustapahtumiin ja saada sitä kautta lisää tunnettavuutta Vantaalle sekä muulle lähialueelle.
  • TiPS Business Clubiin kuuluminen mahdollistaa myös suoran markkinoinnin muihin Business Clubin jäseniin.
  • TiPS Business Clubin perimmäisenä tarkoituksena on tukea TiPS:n juniori-, harraste-, sekä edustusjoukkueiden toiminta.

TiPS Business Clubiin pääset vuodeksi mukaan vain 500€:lla. Tämä sisältää vuodeksi mainostamisen suoraan joukkueille, perheenjäsenille ja muille Clubin jäsenille sekä banderolli näkyvyys seuran sivuilla.

Busmo
Tikkurilan Festarit
Aktia Tips
Vantaan Energia
Mehiläinen
Kotimaan Energia
Tikkurila
Pelimatkat
Koivuhaan Katsastus

Miksi kannattaa kuulua?

•  Yhteys TiPS-perheeseen (1000 pelaajaa <> 4000 aikuista)
  • B2B kontaktit muihin Clubin jäseniin
  • Kuponki-uutiset 4 krt vuodessa (TiPS-jäsenille sekä perheenjäsenille)
  • Näkyvyys TiPS-nettisivuilla (logo ja linkki www-sivuille)
  • Osallistu TiPS:n järjestämiin tapahtumiin
  • Jäsentarjouksien hyödyntämismahdollisuus

Suosittelemme ja suosimme ensisijaisesti Clubin jäsenten tuotteita ja palveluita Ideoi omaa ja omaperäistä, me mahdollistamme!
Lisätietoa antaa: Markkinointipäällikkö Esa Hakala p. 040 542 0042 esa.hakala [a] tips.fi
Suomen Palloliitto
Vantaan Energia Tips